به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، اولین میزگرد ازاد اندیشی دانشجویان دانشگاه یاسوج روز گذشته برگزار شد.
این میزگرد که از طرف واحد خواهران انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه با موضوع زن آن گونه که باید باشد برگزار شد، با استقبال دانشجویان دختر دانشگاه مواجه شد.
طرح سوالات دانشجویان شرکت کننده در میزگرد آزاد اندیشی پیرامون موضوع، آغاز گر برنامه های میزگردی آزا اندیشی است.
چرا حجاب برای آقایان کمتر مطرح است و برای خانم ها بیشتر؟ فلسفه حجاب چیست ؟ آیا حجاب موجود در جامعه ما ضایع شدن حق زن نیست؟ چرا برخی از مردم و حتی خانواده ها حجاب را محدودیت و مانعی برای ازدواج می پندارند و می گویند حجاب با ازدواج رابطه عکس دارد و یا چرا برخی از کسانی که حتی حجاب کاملی دارند منتقد حجابند و آن را یک گونه اجبار میدانند؟، از جمله سوالات و مباحث مطرح شده از سوی دانشجویان دختر حاظر در نشست بود که با مباحثه و پاسخ های نهایی کارشناس بحث به پاسخ های مور نظر رسیدند.
زهرا حسینی استاد دانشگاه یاسوج در این نشست ضمن تبیین تفاوت حجاب زن و مرد، حجاب مرد را نوعی ادب دانست و گفت: حجاب مرد نوعی ادب است و هیچ جای دنیا فرد برهنه را با ادب نمی دانند که این حجاب نباید در مقابل حجاب زن که در واقع نوعی احقاق حق زن در جامعه است قرار بگیرد، بلکه در فاز دیگر بررسی شود.
وی افزود:اصل حجاب به عنوان اینکه یک حق جمعی است یا فردی، دچار تناقض شده که دین اسلام بدرستی مصالح فرد و جامعه را با هم جمع کرده است.
حسینی ادامه داد:رعایت حجاب را نباید راهی برای منع تحریک مرد دانست بلکه باید اصل آن را درک کرد؛ خدا فرمود حجاب داشته باشید پس باید حجاب داشته باشیم یعنی یک رابطه است بین زن و خدای خودش نه برای دیگران!