مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل با بیان اینکه آرزوی مردم برخورد قاطع با مهدی هاشمی است، گفت: هنوز نتوانستهایم قوه قضائیه مقتدر و عدالت محور داشته باشیم.
هومن صیادی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، با انتقاد از عدم اقدام عملی و عزم جدی قوه قضائیه در برخورد با مهدی هاشمی که از عناصر فعال در فتنه 88 و پرونده کرسنت بوده است، گفت: رهبر معظم انقلاب در فرمان هشت ماده ای مبارزه با مفاسد اقتصادی تصریح کرده بودند که با برداشتن علم عدالت، جیغ اینها بلند خواهد شد و صاحبان قدرت و ثروت برای حفظ موقعیت خود از اعمال فشار دریغ نمی کنند، که نقش قوه قضائیه در این بخش کلیدی است.
وی با اشاره به لزوم برخورد سریع و جدی قوه قضائیه با مهدی هاشمی ادامه داد: مهدی هاشمی در جریان فتنه از کسانی است که متهم بوده و اتهامات متعددی به وی وارد شده و بنابراین مثل مابقی متهمان پرونده که به اتهامات آنها در فتنه رسیدگی شده و به دادگاه رفتهاند، باید در قوه قضاییه مورد بررسی قرار گیرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل با بیان اینکه آرزوی مردم برخورد قاطع با مفسدان بزرگ اقتصادی و دانه درشت هایی همچون مهدی هاشمی است، تاکید کرد: قوه قضاییه نباید در رسیدگی به اتهامات و اجرای عدالت رودربایستی داشته باشد، چون مهدی هاشمی فرزند یکی مسئولان کشور است، در برخورد با او مماشات کند.
صیادی تاکید کرد: قوه قضائیه هنوز نتوانسته عدالت را برقرار کند؛ چرا که می بینیم برای طلبه سیرجانی به دلیل مخالفت با زمین خواری سه سال حبس در نظر می گیرد و برای فائزه هاشمی به دلیل اقدام علیه امنیت ملی شش ماه حبس در نظر می گیرد و امروز برای مهدی هاشمی که اصلا اقدامی صورت نمی دهد.
وی افزود: اگر ما بتوانیم عدالت را محقق کنیم، مردم بیش از پیش به اسلام روی میآورند اما اگر فقط محدودیتهای شرع را نشان دادیم و شیرینی عدالت را در کام مردم محسوس قرار ندادیم، در کاهش گرایش قلبی مردم به اسلام مقصر خواهیم بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل با بیان اینکه در اجرای عدالت نباید فرقی بین شاهزاده و گدا باشد، ادامه داد: گاهی مشاهده میکنیم افرادی که دارای رانت و قدرت و جایگاه هستند و تخلفی مرتکب شدهاند را ناگهان قوهقضاییه از کنارشان عبور میکند و در مقابل کسی را میبینیم که همان تخلف را انجام داده اما چون قدرت و نفوذی ندارد و احتمالاً آقازاده نیست محاکمه میشود، این ضعف قوه قضاییه است.
صیادی با بر شمردن این ضعف قوه قضاییه افزود: متاسفانه انتقادی که من به دستگاه قضایی کشور دارم این است که ما پس از انقلاب تا امروز هنوز نتوانستیم یک قوه قضاییه مقتدر و عدالتمحور به تمام معنا داشته باشیم.
وی در پایان تاکید کرد: میبینیم که مثلا نخست وزیر کشور غربی وقتی متهم است به راحتی به دادگاه احضار میشود اما اینجا حتی آقازادهها هم حاشیه امنیت پیدا کردهاند در حالی که قوه قضاییه باید خارج از افراط و تفریط به اتهامات رسیدگی کند و در واقع نباید مشروعیت نظام را از بین ببریم.
از اين جمله خيلي خوشم اومد