آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۹۴۳۳
سفیر ایران در سازمان ملل:

رژیم صهیونیستی مانع اصلی ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در خاورمیانه است

سفیر و سرپرست نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک گفت: رژیم صهیونیستی مانع اصلی ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته ای در خاورمیانه است.
رژیم صهیونیستی مانع اصلی ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در خاورمیانه است

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، «غلامحسین دهقانی»، سفیر و سرپرست نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک امروز طی سخنرانی در پایان نشست سالانه کمیسیون خلع سلاح سازمان ملل با اشاره به اینکه مخالفت رژیم صهیونیستی با گنجاندن موضوع برگزاری کنفرانس خاورمیانه عاری از سلاح هسته‌ای در سند پایانی این کمیسیون دلیل اصلی شکست نشست امسال بوده است، گفت: رژیم صهیونیستی با این اقدام خود نشان داد که نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و فعالیت‌های هسته‌ای مخفی آن و عدم پایبندی‌اش به معاهدات بین المللی در زمینه سلاحهای کشتار جمعی مانع اصلی ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در خاورمیانه است، بلکه سیاست های غیرسازنده آن نیز مانع اقدامات سازمان‌های بین‌المللی در حمایت از تحقق این امر است.
 
دهقانی اظهار داشت: متأسفانه این اقدامات رژیم صهیونیستی تحت حمایت کشورهای هسته‌ای غربی صورت می‌گیرد در حالی که تمامی این کشورها مسئولیت مهمی در اجرای قطعنامه خاورمیانه عاری از سلاح هسته‌ای به عهده دارند.
 
وی افزود: رژیم صهیونیستی باید از این سیاست‌ها دست برداشته و ضمن پیوستن به پیمان عدم اشاعه ، کلیه تاسیسات هسته‌ای خود را تحت پادمان‌های جامع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دهد.
 
سفیر و سرپرست نمایندگی کشورمان از کشورهای هسته‌ای نیز به خاطر عدم پایبندی به تعهدات خلع سلاح هسته‌ای خود انتقاد کرد و گفت: این کشورها باید با حسن نیت به تعهدات خود عمل کنند و اجازه دهند مذاکرات در این زمینه با موفقیت به پیش برود.
 
دهقانی همچنین خواستار آغاز فوری مذاکرات کنوانسیون جامع خلع سلاح هسته‌ای شد و گفت: تدوین و اجرای آن می‌تواند منجر به امحای کلیه این سلاح‌ها شده و جهانی امن‌تر را برای همه ملل و آیندگان به ارمغان آورد.
 
شایان ذکر است که پیشنهاد تدوین کنوانسیون جامع خلع سلاح هسته‌ای در شهریور گذشته از سوی دکتر روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از 120 کشور عضو جنبش عدم تعهد به اولین نشست عالی رتبه مجمع عمومی در خصوص خلع سلاح هسته‌ای ارائه شد و دو ماه بعد به تصویب این مجمع رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار