خیرخواه، فعال اردوی جهادی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، درباره اردوی جهادی دانشگاه شهید رجایی گفت: امسال عید گروه 30 نفره به شهرستان منوجان در استان کرمان اعزام شدند؛ این شهرستان تقریباً هم مرز با بندرعباس است؛ افرادی که در این گروه شرکت کردند همگی دانشجو بودند و کسی تخصص خاصی نداشت.
وی بیان داشت: گروه جهادی دانشگاه شهید رجایی در بخش سازندگی، فرهنگی، ورزشی و... فعالیت داشت؛ در بخش فرهنگی سرگروهی از بچه های ترم بالای دانشگاه تعیین شد که به افراد دستور کار و آموزش می داد؛ چرا که تجربه فعالیت در اردوهای جهادی داشت.
این فعال جهادی در توضیح فعالیت های عمرانی و سازندگی گروه جهادی گفت: سال گذشته ساخت مسجدی را در منطقه شروع کردیم؛ سال گذشته سقف مسجد ساخته شد و امسال کف این ساختمان به اتمام رسید و تنها نماکاری ساختمان باقی مانده است.
خیرخواه در ادامه توضیح فعالیت ها اظهار داشت: برای سال تحویل مراسم خوبی داشتیم؛ مراسم شهدای گمنام منوجان که مراسم بزرگ و باشکوهی بود، از جمله فعالیت های گروه جهادی بود که با کمک سپاه پاسداران منطقه برگزار شد.
وی در ادامه گفت: این اردوها برای دانشجویان دانشگاه، مخصوصاً دانشجویانی که تعهد دبیری دارند، باعث می شود فضایی از کشور که نشان داده نمی شود را ببینند و تجربه ای از فقر و محرومیت داشته باشند تا این که در آینده فقط معلم نباشند که تخته را پر می کنند، بلکه وارد زندگی شاگردان خود می شوند و در حل مشکلات آن ها مفید خواهند بود.
این فعال اردوی جهادی در توضیح برخی فعالیت های گروه جهادی بیان داشت: فعالیت ها برای رده های سنی مختلف، تفاوت داشت؛ فعالیت های ما برای دوره های راهنمایی و دبیرستان بود و خواهران و برادران از هم تفکیک شده بودند؛ در زمینه فرهنگی به بچه ها کتاب هایی معرفی می شد تا بخوانند؛ در رده های سنی پایین تر مسائل بهداشتی همچون مسواک زدن و ... آموزش داده می شد تا با این مسائل آشنا شوند.
خیرخواه در ادامه گفت: برنامه های دیگری همچون پر کردن اوقات فراغت و دیدار با خانواده شهدای آن منطقه را هم داشتیم؛ هدف از دیدار با خانواده شهدا این بود که این خانواده ها گمان نکنند کسی به آنها توجه ندارد و نادیده گرفته می شوند و از یادها رفته اند؛ پروژه های عمرانی ما در هر منطقه که باشد، قبل از اردو شناسایی می شود؛ محل اردو، محل اسکان، این که به چه روستاهایی باید برویم و فعالیت هایی که قرار است، انجام شود، قبل از اردو شناسایی و تعیین می شود.
وی گفت: اطلاعات در کمپ جلسه مطرح می شود و کسانی که مسئولیت های اردو را بر عهده دارند، مسائل را بررسی می کنند؛ اردو مسئول تدارکات و مسئول حوزه فرهنگی دارد که سرمربی است و آموزش به بچه ها را بر عهده دارد؛ معمولاً همراه گروه یک روحانی نیز شرکت می کند که برای حل مسائل دینی و مذهبی در اردو حضور دارد.
این فعال اردوی جهادی گفت: تمام افرادی که در این اردوها شرکت می کنند برای رضای خداست و جنبه مالی و اقتصادی ندارد.
خیرخواه در توضیح سابقه فعالیت در اردوی جهادی اظهار داشت: فعالیت ها قطعاً هر سال نسبت به سال گذشته بهتر می شود؛ چرا که بعد از هر اردوی جهادی که برگزار می شود جلسه نقد فعالیت ها را داریم؛ در این جلسات نقد، نقاط ضعف و قوت گروه را آنالیز می کنیم که طبیعتاً این باعث می شود روند رو به رشدی را داشته باشیم.
وی در پایان گفت: گروه جهادی دانشگاه شهید رجایی برای دوازدهمین بار است که به اردوهای جهادی اعزام می شود؛ این اردوها از سال 1386 شروع شده است و انشاالله از این به بعد نیز ادامه خواهد داشت.