کد خبر:۳۱۰۲۸۴
رئیس دانشگاه گیلان:

تبادل استاد و دانشجو از بندهای تفاهم‌نامه دانشگاه های گیلان و آستاراخان است

رئیس دانشگاه گیلان تبادل استاد و دانشجو و گسترش فعالیت‌های علمی، فناوری و تحقیقاتی را از بندهای تفاهم‌نامه این دانشگاه با دانشگاه آستاراخان دانست.
تبادل استاد و دانشجو از بندهای تفاهم‌نامه دانشگاه های گیلان و آستاراخان است

احمد رضی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، امروز در حاشیه نشست امضای تفاهم‌نامه دانشگاه گیلان با دانشگاه آستراخان روسیه در تالار حکمت دانشگاه گیلان، گفت: دانشگاه گیلان و دانشگاه های آستراخان طی دو دهه گذشته ارتباط دارند و برای اولین بار 10 سال پیش تبادل دانشجو میان دانشگاه گیلان و دانشگاه آستراخان روسیه آغاز شد.

 

وی تبادل استاد و دانشجو و گسترش فعالیت های علمی، فناوری و تحقیقاتی را از بندهای تفاهم نامه دانست و بیان داشت: هم‌اکنون تبادل دانشجو در رشته زبان و ادبیات فارسی و روسی در دانشگاه های دو استان صورت می گیرد و دانشجویان در رشته زبان روسی دوره کارورزی شان را در دانشگاه های روسیه و دانشجویان روسی نیز دوره کارورزی زبان فارسی را دانشگاه گیلان طی می کنند.


رئیس دانشگاه گیلان ارتقای زمینه های همکاری بیشتر میان دانشگاه های دو استان را مهمترین هدف نشست امروز خواند.
 

رضی گفت: تا کنون همکاری های ما در حوزه آموزشی، فرهنگی و ورزشی بوده و تلاش بر این است تا در حوزه پژوهشی و فناوری نیز همکاری ها گسترش یابد.


رئیس دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: نمایشگاهی از توانمندی های محصولات دانش بنیان برای هر دو استان در آینده نزدیک برگزار می‌شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار