به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، میزانیان روز گذشته در نشست ارائه پروژههای پیش برنده استان یزد با اشاره به پیشرفت های صنعت آی تی در دانشگاه یزد گفت: ما در تلاشیم تا توانمندی های این صنعت را از نظر علمی، آموزشی و اجرایی افزایش دهیم.
وی افزود: در بخش علمی، استفاده از هیات علمی و گرایش های مرتبط از جمله مهمترین فعالیت های ما به منظور گسترش این حوزهها است و از این طریق ما می توانیم با استفاده از 13 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه و همچنین دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد و دکتری این قابلیت ها را افزایش دهیم.
مدیر امور فناوری اطلاعات دانشگاه یزد تصریح کرد: در بخش توانمندی آموزشی نیز می توانیم با ارائه کاربردی دروس از طریق شبیه سازی در سطح پروتکل بسیاری از کاستی ها را رفع کرده و مهندسان کاملا حرفه ای را به جامعه تحویل دهیم که این فعالیت ها بسیار حرفه ایتر از دانشگاه هایی همچون دانشگاه تهران است.
میزانیان افزود: در زمینه سخت افزار هم سعی بر فارغ التحصیلی قوی داریم تا از این طریق خروجیهای رشته کامپیوتر دانشگاه یزد فارغ التحصیلان کاملا حرفه ای باشند.
وی با اشاره به پیشنهادهایی به رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: با توجه به پیشرفت ها و تلاش های اساتید و دانشجویان پیشنهاد می کنیم که دانشگاه یزد در رینگ زیرساخت قرار بگیرد؛ چرا که با توجه به میزان استفاده از پهنای باند و همچنین فیزیک مناب و عدم مشکل در انرژی این قابلیت را در خود ایجاد کرده است.
مدیر امور فناوری اطلاعات دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که می توانیم مطالعه، طراحی و پیاده سازی یک پایگاه ملی اطلاعات در ایران را در دانشگاه یزد راه اندازی کنیم؛ زیرا با توجه به اینکه دانش بومی پیاده سازی و سطوح دسترسی جامع و جستجوی سریع اطلاعات است، ما می توانیم با تیم بسیار قوی در دانشگاه یزد این پروژه ملی را به راحتی انجام دهیم.
میزانیان گفت: ما توانایی های متعدد دیگری در راستای امنیت اطلاعات و همکاری با استاندارد در زمینه اطلاعات و ارتباطات داریم که می توانیم با کمک مسئولان به سرانجام برسانیم و به توسعه کشور کمک کنیم.