کد خبر:۳۱۲۱۵۷
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان:

شهید مطهری عمرگرانمایه خود را در راه تعالی انسان‌ها سپری کرد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان گفت: شهید مطهری عمرگرانمایه خود را در راه تعالی انسان‌ها سپری کرد و با شهادتش مهر تاییدی بر گفته‌های خود زد.
شهید مطهری عمرگرانمایه خود را در راه تعالی انسان‌ها سپری کرد

به گزارش خبرنگار «خبرگزای دانشجو» از رشت، حجت الاسلام میرابراهیمی پیش از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه آزاد رشت، با اشاره به مقام شامخ معلم و روز شهادت شهید مرتضی مطهری گفت: شهید مطهری عمرگرانمایه خود را در راه تعالی انسانها سپری کرد و با شهادت خودمهر تاییدی بر گفته های خود زد.
 

وی بیان داشت: معلمان امروز باید مانند چراغی باشند برای انسانهایی که در مسیر تاریک و دلهره آور قدم برمی دارند؛ تا از مسیر درست بیرون نروند.
 

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان با اشاره به آیات  قرآن گفت: در قرآن به علم دانش تاکید بسیار شده است و خداوند خود را به عنوان عالم و کسی که دارای علم است و به علم اهمیت می دهد معرفی می کند و می فرماید: من کسی را برای شما مبعوث کردم تا به شما علم بیاموزد.
 

میرابراهیمی با اشاره به سوره علق گفت: خدواند اولین کلمه ای که با پیامبر (ص) گفت کلمه خواندن بود.
 

وی گفت: موثرترین و مهم ترین مسئله در سرنوشت یک جامعه علم است و علمی که در کنارش تربیت باشد علم خوب است؛ چرا که داشتن علم بدون حکمت و تربیت موجب خسارتهای زیادی می شود.
 

معاون هاهنگی دانشگاه آزاد گیلان گفت: جامعه ای که در آن علم ودانش وجود نداشته باشد به گمراهی کشیده می شود.

 


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار