به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، اکبر اعلمی شب گذشته در جشن انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان در خصوص رویکردهای موجود نسبت به دانشجویان در جامعه سخن به میان آورد و گفت: برخی دانشگاه را پادگان و دانشجو را پیاده نظام چماق به دست می دانند و در مواقع لزوم از آنها به عنوان ابزار در پیشبرد اهداف و اغراض سیاسی خود استفاده می کنند.
وی افزود: در ایام انتخابات دانشجو به عنوان حزب و عامل رای ساز نگریسته می شود.
نماینده اصلاح طلب در مجلس ششم و هفتم تصریح کرد: نگاه حزبی، نگاه پادگانی، نگاه ابزاری و مرده متحرک و فاقد مسئولیت دانستن دانشجو مذموم است و این قشر مهم جامعه را در دستیابی به اهداف متعالی نظام به حاشیه می راند.
اعلمی جنبش های دانشجویی آرمانخواه را تحولگرا دانست و افزود: نگاه آرمانگرا و واقع بینانه به دانشجو، او را به موجودی زنده، پویا، خط شکن و مملو ازشور و نشاط و امید به آینده، آرمانخواه و مستقل از مظاهر دنیوی تبدیل می کند.
وی ادامه داد: در این رویکرد دانشجو تاثیرگذار است، آزاده و آزادی خواه در خط مقدم مردم است و می تواند در آینده وارد عرصه شده و جامعه را از وضعیت نامطلوب به سمت مطلوب تغییر دهد.
نماینده اصلاح طلب در مجلس ششم و هفتم با بیان اینکه تشکل دانشجویی باید خاستگاه صنفی، اجتماعی و سیاسی داشته باشد، تاکید کرد: جنبش دانشجویی باید قدرت نقد و نقد قدرت داشته باشد و تشکلی می تواند موفق باشد و به نقد قدرت بپردازد که قدرت نقد داشته باشد.
اعلمی ادامه داد: متاسفانه امروز اکثر جریانات سیاسی شخصیت محور شدهاند و به جای حفظ استقلال، پرهیز از تقلید کورکورانه و برخورداری از محک و معیار شاخص تشخیص برتری ها، گرفتار گرداب شخصیت زدگی شدهاند.
وی با تاکید بر اینکه اسطوره سازی، آفت جریانهای سیاسی است، افزود: اسطوره سازی و شخصیت پردازی تشکلها و جریان های سیاسی را آفت زده و راکد میکند.
نماینده اصلاح طلب در مجلس ششم و هفتم تصریح کرد: شخصیت محوری و بزرگ کردن برخی شخصیت ها به جایی می رسد که قدرت نقد وی را از جامعه می گیرد.
اعلمی هنر تشکل های سیاسی در این است که از پیکان، بوگاتی و از قورباغه و لاک پشت فولکس واگن و از یک آدم ضعف و نحیف رستم دستان و رمبو درست کنند.
وی با بیان اینکه بندناف دولت روحانی با اصلاحطلبان گره خوردهاست، گفت: برای اینکه دولت گرفتار مشکلات دولت قبلی نشود باید جریان نقد استمرار داشته باشد.
نماینده اصلاح طلب در مجلس ششم و هفتم افزود: مردم انتظار دارند مدینه فاضله ای که سال ها منتظر آن بوده اند محقق شود.
اعلمی با بیان اینکه نقد در حکم صیقل دادن اندیشه است، خاطر نشان کرد: متاسفانه برخی رجال اصلاح طلب به آن معتقد نیستند اما باید بدانند بانقد می توان از کاستی ها پیشگیری کرد و کشور را به هدف غایی آن رساند.
وی بیان کرد: هر دولتی که به حال خود رها شود در معرض لغزش قرار می گیرد؛ بنابراین نقد و پرهیز از تملق و چاپلوسی لازمه نیل به اهداف دولت است تا امید در دل مردم قوت بگیرد.
نماینده اصلاح طلب در مجلس ششم و هفتم ادامه داد: طبق قانون همه اقشار، احزاب و جریانهای سیاسی در برابر رخدادهای تعیین کننده کشور یکسان، مسئول و پاسخگو هستند.
اعلمی با اشاره به شعارهای انتخاباتی ریاست جمهوری مبنی بر احقاق حقوق مردم، عمل به این وعده ها را مورد تاکید قرار داد.
وی ادامه داد: احمدینژاد به خاطر اطرافش که او را تعریف و تمجید می کردند هاله نور میدید؛ بنابراین امکان دارد روحانی نیز به خاطر تعریف و تمجیدهای بی مورد گرفتار هاله های نور شود؛ همانطور که اگر از خاتمی بی چون و چرا حمایت شد و از وی به عنوان عطر گل یاس یاد شد، وی دچار توهم شده و در پاسخ به یک دانشجو وی را تهدید به اخراج از دانشگاه کرد.
نماینده اصلاح طلب در مجلس ششم و هفتم خاطرنشان کرد: فعل و گفتار انتقادی مبنای حرکت جریانها و جنبشهای سیاسی است و براساس امر به معروف و نهی از منکر یکایک افراد جامعه از مردم عادی گرفته تا افراد در راس امور باید با شاخصهای شرعی و قانونی سنجیده شده و در صورت عدول از وظایف خود مورد نقد قرار گیرند.