آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۳۹۹۰
مسئول تربیت و آموزش سازمان بسیج دانشجویی ایلام:

استراتژی حلقه‌های صالحین آماده‌سازی زمینه‌های ظهور است

مسئول تربیت و آموزش سازمان بسیج دانشجویی ایلام گفت: استراتژی ایجاد حلقه‌های صالحین آماده‌سازی زمینه‌های ظهور منجی عالم بشریت است.
استراتژی حلقه‌های صالحین آماده‌سازی زمینه‌های ظهور است

حجت الاسلام علی شیروانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، اجرای شجره طیبه صالحین را در تاریخ صدر اسلام دانست و بیان داشت: مسجد النبی و مسجد قبا خواستگاه اولیه تشکیل حلقه های صالحین در صدر اسلام بودند.


وی پروژه بزرگ تربیتی و معرفتی صالحین را نسخه اصلی برنامه ریزی استراتژیک فرهنگی در جوامع شیعی در راستای آماده سازی زمینه های ظهور منجی عالم بشریت عنوان کرد و افزود: رسیدن به هدف مذکور، برنامه ریزی های دقیق، راهبردهای عالمانه و فعالیت بی وقفه می طلبد.


مسئول تربیت و آموزش سازمان بسیج دانشجویی ایلام گفت: زمینه های استیلای تمدن جهانی اسلام با ترویج تئوریک مبانی این اندیشه و بسترسازی های مطلوب آن فراهم خواهد شد.


حجت الاسلام علی شیروانی توجه به چهار اقدام اساسی را لازمه تحقق فرهنگ صالحین دانست و افزود: تدوین نظام نامه اجرایی صالحین، قالب های شکلی، محتوایی، تبلیغ پیام صالحین و اتخاذ راهبردهای مناسب گام های اول و دوم در احقاق این راهبرد فرهنگی است.


وی در ادامه تاکید کرد: ایجاد ساختارهای مناسب اجرایی، رفع موانع، توجه به سلسله مراتب اجرایی حلقه ها، کنترل، ارزیابی، ترویج و توسعه پیام صالحین تا مرحله نهادینه شدن در سراسر کشور و توسعه آن در جهان از دیگر رسالت های خطیر مجریان این طرح می باشد.


مسئول تربیت و آموزش سازمان بسیج دانشجویی ایلام مهمترین گام در اجرای طرح تربیتی مذکور را توجه به مساجد عنوان کرد و بیان داشت: احیای جریان صالحین با تغییر رویکرد تشکل های فرهنگی به تربیت و اصلاح جامعه هدف حاصل می آید.


حجت الاسلام علی شیروانی اصلی ترین ماموریت دوره انتظار را ایجاد بسترهای مساعد برای وقوع انقلاب عظیم دانست و تصریح کرد: همراه شدن ده ها هزار فعال فرهنگی کشور با این جریان و تلاش برای تربیت نسل جوان، نوجوان و کودک سبب ایجاد تحولی شگرف در نظام تربیت دینی خواهد شد.


وی با بیان اینکه برای فعال سازی مساجد نیازمند رزمندگان مجتهد و اسوه هستیم، افزود: جهادگران، طلاب، دانشجویان و روحانیون مهره های کلیدی در جبهه نرم صالحین هستند.


مسئول تربیت و آموزش سازمان بسیج دانشجویی ایلام تصریح کرد: تعداد استاندارد اعضای حلقه ای صالحین معمولا 15 تا 20 نفر هستند.


حجت الاسلام علی شیروانی تاکید کرد: شاه بیت تربیت در حلقه های صالحین برقراری رابطه عمیق عاطفی ناصحه بین مربی و متربی است.


وی به شرط اساسی برای تجمیع و تشکیل حلقه های صالحین اشاره کرد و گفت: اعضای حلقه باید هم سن، همدل و هم سطح باشند.


مسئول تربیت و آموزش سازمان بسیج دانشجویی ایلام تربیت انسان مومن، مجاهد، فعال و انقلابی را هدف سپاه در تشکیل حلقه های صالحین خواند و خاطرنشان کرد: فعالیت اقشار مختلف در این طرح به مثابه مجاهدت های شهیدان رجایی و باهنر در راه اندازی امور تربیتی در نهاد آموزش و پرورش است.


حجت الاسلام علی شیروانی ادامه داد: شجره طیب خاص، درصدد تغییر رفتار در مخاطبین در راستای تقویت مکتب تربیتی اهل بیت عصمت و طهارت می باشد و معمولا افراد بسیجی فعال در این طیف قرار می گیرند.


وی با اشاره به هدف فعالیت حلقه های صالحین عام گفت: فعال سازی و رونق مساجد شیعه در عصر حاضر تا آخر الزمان (عج) ماموریت خطیر حلقه های صالحین عام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار