سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی» در اردوی جهادی امسال مدنظر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۵۰۲۳
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کرمان:

سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی» در اردوی جهادی امسال مدنظر است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کرمان گفت: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی فرهنگ در اردوهای جهادی امسال مدنظر است و به شدت در جهت محقق شدن این سیاست‌ها تلاش می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، ناصر بهروز صبح امروز در نشست رسم هجرت بیان داشت: اردوهای جهادی زمینه‌ساز فرهنگ ایثار مقاومت در تمامی عرصه ها است.

 

وی با اشاره به عرصه‌های مختلف اردوهای جهادی دانشجویان بسیجی گفت: این اردوها در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی و آموزشی، عمرانی، بهداشت و سلامت، کشاورزی و دامپروری برگزار می‌شود.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کرمان ادامه داد: همچنین دانشجویان بسیجی در اردوهای جهادی در عرصه‌های اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی نیز برنامه‌های مختلفی برگزار می‌کنند.

 

بهروز افزود: هدف این نشست سوق دادن رویکرد سال 93 یعنی ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی فرهنگ و آموزش از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی در جهادگران است.

 

وی گفت: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی فرهنگ در اردوهای جهادی امسال مدنظر است و به شدت در جهت محقق شدن این سیاست ها تلاش می کنیم.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کرمان تصریح کرد: مجموعه بسیج دانشجویی طی چند سال اخیر در مقوله سازندگی در اردوهای جهادی سه سال پیاپی به عنوان گروه برتر شناخته شده است.

 

بهروز ادامه داد: این مجموعه در تمامی عرصه‌های بهداشت و درمان، آموزش و غیره دارای پتانسیل‌های فراوانی است و خوشبختانه با استفاده از همین ظرفیت‌ها توانسته خدمات ارزنده‌ای را به محرومان استان ارائه کند.

 

وی گفت: در نوروز امسال 29 گروه جهادی به مناطق محرم اعزام شدند و در عرصه های مختلف فعالیت انجام داده اند.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار