آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۵۸۶۰
کارشناس امور استراتژیک وزارت امور خارجه:

سهم هر ایرانی از نفت کشور در ماه 67 هزار تومان است/ ساعت کار مفید هر ایرانی 22 دقیقه در روز

کارشناس امور استراتژیک وزارت امور خارجه گفت: سهم هر ایرانی از نفت کشور در ماه 67 هزار تومان است و این در حالی است که ساعت کار مفید هر ایرانی 22 دقیقه در روز می‌باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، قدیری ابیانه امروز در سلسله نشست‌های بزم اندیشه با عنوان از «خود تحریمی در اقتصاد متکی به نفت تامدیریت جهادی» در سالن اجتماعات موسسه جوانان آستان قدس در مشهد بیان داشت:‌ ما در ایران متأسفانه با توهم نفتی روبه‌رو هستیم زیرا بسیاری از مردم فکر می‌کنند ایران کشوری نفت‌خیز و عضو اپک می‌باشد و درآمد آن از نفت به دست می‌آید پس طبیعتا باید بسیاری از مشکلات اقتصادی در کشور حل شود.


وی با انتقاد از اینکه برخی‌ می‌گویند نفت باید بر سر سفرهای مردم بیاید بیان داشت: این حرف بسیار غلط است این دیگر چگونه استدلالی است که مردم ما دارند!!! در حالی اگر به خوبی بیاییم درآمد کشور را از فروش نفت محاسبه کنیم متوجه می‌شویم اکنون سهم هر ایرانی در فروش نفت ماهی 67 هزار تومان است.


قدیری ابیانه از انتقاد از کسانی که از دولت توقع دارند مشکلات را حل کنند گفت: اگر دولت تمام درآمد نفت را به طور مساوی بین مردم تقسیم کند حاصل می شود دو میلیون و 300 هزار بشکه ضرب در 30 تقسیم بر 69 میلیون نفر که می‌شود هر نفری یک عدد بشکه نفت.


عضو شورای بین المللی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در ادامه گفت: متأسفانه اشکال مردم ما این است که به مردم امارات، دبی و یا برخی کشورهای عربی که پول نفت خود را می‌خورند و وضع خوبی دارند نگاه می‌کنند.


وی ادامه داد: بسیاری از مردم از خود می‌پرسند چرا خدماتی که ما به زن و فرزند خود می‌دهیم مانند خدمات شهرام جزایری نیست گرچه حلال و حرام این کار را اکنون کاری ندارم؛ اما می‌خواهم بگویم مردم به جمعیت 70 میلیونی ایران با وسعت سرزمینی که چند برابر کشور امارات است نگاه کنند؛  در کنار این مشکلات بسیاری است که ما تلاش می‌کنیم آنها را برای مردم بازگو کنیم.


سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک با بیان اینکه سال 89 تنها 48 هزار تومان در آمد نفتی داشتیم ابراز داشت: دولت در تقسیم بندی این 48 هزار تومان مواردی را به مسکن، مواردی را به بهداشت اختصاص داد و باز با کسری بودجه روبه رو شد.


وی با انتقاد از ادعاهای کاندیداهای ریاست جمهوری در زمان انتخابات بیان داشت‌: با وجود کسر بودجه‌های بی مانندی که ما در کشور داریم چگونه برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری می‌آیند و می گویند چه کارهای انجام خواهیم داد در حالی که باید بگویم چه کارهایی را دیگر نمی‌توان انجام داد زیرا بودجه نداریم.


عضو شورای بین المللی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه اقتصاد ما اقتصاد استراحتی است نه مقاومتی گفت: من از مردم ایران می‌پرسم از 24 بند ایجاد اقتصاد مقاومتی در کشور که رهبر انقلاب بیان کردند کدام یک را سهم خود می‌دانند؟


قدیری ابیانه در ادامه گفت: مردم کشور ما با 22 دقیقه وقت مفید کاری توقع دارند تمام مشکلاتشان را دولت حل کند در حالی خودشان ذره‌ای عزم و اراده در حل مشکلات اقتصادی ندارند و در برابر ژاپن که هشت ساعت کار مفید دارد و یا کره جنوبی با 9 و نیم ساعت کار مفید در حالی که این دو کشور نه تحریم شده‌اند و نه مشکلات اقتصادی به آن گونه دارند با 22 دقیقه وقت مفید کاری توقع بهتری حقوق‌ها و بهترین شرایط زندگی را نیز دارا می‌باشند.


سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک با بیان اینکه اگر امام علی (ع) نیز بیاید وضع مردم تغییر نخواهد کرد ابراز داشت‌: مشکل ما مشکل بودن احمدی‌نژاد، هاشمی، خاتمی و یا روحانی نیست مشکل ما این است که مردم بعد از جنگ اتحاد و عزم و یکپارچگی خود را فراموش کردند  و در مسائل اقتصادی تنها مصرف‌کننده صرف شده‌اند.


وی ادامه داد: اوضاع تعطیلی در ایران به نحوی است که باید به حال آن گریه کرد چگونه می‌شود کشوری با وجود فشار اقتصادی و تحریم 24 روز تعطیلی داشته باشد و ایام نوروز را که اوج تولیدو پیشرفت می‌تواند باشد به سفر، پرخوری و مصرف‌گرایی بپردازد.


قدیری ابیانه با بیان اینکه نیاز دشمن در پیشبرد اهداف خود اقتدار در تولید، تحریم کالای ایرانی و یا کشتن ایرانیان است گفت: ما باید به دشمن اطمینان خاطر بدهیم نیاز به هیچ کدام از این کارها ندارند زیرا ما با ویروس تنبلی و مصر‌ف‌گرایی و حمایت از تولید غرب و غیر ایرانی خودمان دست به خود تحریمی زده‌ایم و نیازی نیست کالای ما مورد تحریم غرب قرار گیرد البته سالی 24 هزار نفر از مردممان را به دست خودمان به قتل می‌رسانیم و اسمش را گذاشته‌ایم سوانح جاده‌ای.


سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک با بیان اینکه فاجعه دوم بحث یارانه‌ها و قیمت سوخت در کشور است گفت: ما متأسفانه در بحث یارانه‌ها از فقرا می‌گیریم و به داراها می‌دهیم و به گونه‌ای رفتار کردیم که یک فرد ثروتمند از فقیر می‌خواهد تا هزینه بنزین ماشین او را بپردازد تا فقیرتر نشود و این مشخص نیست در کدام حکم خداوند آمده که در کشور ما اجرایی می‌شود.


وی بیان داشت: در غرب فردی که سوخت مصرف می‌کند باید پولش را بدهد سودش را بپردازد هزینه آلوده کردن محیط زیست را بپردازد هزینه‌ای برای بیماری‌های بسیار مضرر در سلامت را بپردازد و در کنار این هزینه استهلاک جاده و ترمیم جاده را نیز به گردن بگیرد؛ اما در ایران هر کس که هوا را آلوده می‌کند و بیشتر مصرف می‌کند بیشتر یارانه می‌گیرد.


قدیری ابیانه با بیان اینکه یارانه یک باک بنزین 72 لیتری معادل مصرف برنج یک نفر در طول سال است گفت: کسی که روزی 10 لیتر بنزین آزاد مصرف می‌کند به اندازه یارانه 10 نفر در سال یارانه می‌گیرد و به نوعی می‌شود که دولت از پیاده می گیرد و به سواره می‌دهد.


سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک گفت: یارانه سوخت، بنزین و گازوئیل در سال به اندازه سه تن طلا در کشور می‌باشد، چرا ما باید پول ارزان شدن بلیط هواپیمایی را بدهیم که هیچ گاه سوار آن نمی‌شویم بگذارید قیمت واقعی این گونه خرج‌ها دیده شود آن کس که نمی‌تواند سوار هواپیما نشود چرا برای ارزان کردن قیمت نرخ برخی موارد باید فقیرها از جیبشان بگذرند و ثروتمندان ثروتمندتر شوند.


وی در پایان بابیان اینکه تا مردم نفهمند چگونه مصرف کنند و تغییری در زندگی خود ایجاد نکنند ابراز داشت: من در کتاب‌های خود تمام این اعداد و ارقامی که دود از سر مردم بیرون خواهد آورد گفته ام؛ اما از مردم می‌پرسم در سال اقتصاد و فرهنگ براساس عزم ملی و مدیریت جهادی آیا تغییر میلی‌متری در زندگی خود ایجاد کرده‌اند مطمئن هستم پاسخ این سوال خیر است و مردم تنها مطالبه‌گر هستند در حالی که ذره‌ای برای کشور تلاش نمی‌کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
اکبر
-
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۹
عالي بود ،واقعاّمردم ما بعد از جنگ همين جوري هستند که آقاي ابيانه فرمودند.مردم بايد از مصرف گرايي ،تجمل پرستيو زندگي آرماني بدون زحمت کشيدن بيرون بياييند و گرنه آش همان آش است و کاسه همان کاسه
0
0
سعيد رضايي
-
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۶
بله واقعا درسته ومشکل کشور ما نداشتن مدير مومن و کاريه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار