به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» بهروز کاویانی شهردار پرند در بازدید 2 ساعت از شهر جدید پرند که به همراه مدیرکل دفتر فنی استانداری تهران انجام شد، اظهار داشت: 3 فاز اول شهر جدید پرند که دارای 70 هزار جمعیت است در اختیار شهرداری قرارگرفته است که بر اساس سرشماری سال 90 که شهر دارای 30 هزار جمعیت بود در سال 91 شورای اسلامی تشکیل شد.
وی بابیان اینکه تعهدات انجامنشده بسیار زیادی در 3 فاز نخست شهر جدید پرند از سوی شرکت عمران وجود دارد، افزود: انجام نشدن این تعهدات هزینه 500 میلیاردی را به مردم ساکن در شهر پرند تحمیل کرده است.
شهردار پرند با انتقاد از تفاهمنامه اولیه وزارت راه و استانداری برای تشکیل شهرداری با توجه به تکمیل نشدن شهر و انجام نشدن تعهدات شرکت عمران گفت: مردم با نگرش اینکه میتوانند در پرند صاحبخانههای ارزان با امکانات مناسب شوند در این شهر ساکن شدند اما متأسفانه هیچیک از سرانههای شهر تا مین نشده است.
کاویانی با اشاره به اقدامات اساسی شهرداری برای تحول در 3 فاز نخست شهر تصریح کرد: شهرداری پرند با مدیریت جدید اهتمام جدی را داشته تا بتواند با امکانات محدود و با همکاری و تعامل سازنده با بخش خصوصی اقدامات مهمی انجام دهد که در مهمترین این فعالیتها توانستیم اولین میدان میوه و ترهبار شهر پرند را که نیاز اصلی مردم به شمار میرفت کلنگ زنی کرده و عملیات عمرانی آن را آغاز کنیم.
وی اجرای فاز نخست پروژه زیرساختی آبیاری قطرهای، روکش آسفالت و توسعه فضای سبز را از اقدامات دیگر شهرداری در طول این مدت عنوان کرد و گفت: شهرداری بههیچعنوان به انجام این اقدامات بسنده نخواهد کرد زیرا مردم نیازمندیهای اساسی بسیاری از جمله ایجاد مراکز تفریحی، خدماتی و غیره دارند که باید تمام این مراکز یکبهیک در مکانهای مناسب ایجاد شود.
شهردار پرند با اشاره به تفاهمنامه گذشته وزارت راه و استانداری گفت: این تفاهمنامه باید لغو شده و شرکت عمران تعهدات خود را انجام دهد با مشورتهایی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیدم که باید شهر را با درایت و باکار کارشناسی تحویل بگیریم.
کاویانی با اشاره به آبوهوای خشک شهر پرند اظهار داشت: برای تحول در آبوهوای شهر پرند ایجاد دریاچه مصنوعی و همچنین جنگلکاری شمال و جنوب شهر را در برنامهریزیهای خود قراردادیم که حتماً باید برای این اقدام آب مورد نیاز تا مین شود.
وی بیان کرد: شرکت عمران باید تمام سرانههای پیشبینیشده و تعهدات خود را تکمیل کند و انتظار داریم از دخالت آنها در کمیسیون ماده 5 جلوگیری شود.
شهردار پرند با اشاره به درخواست مردم و نیازی اساسی آنها برای ایجاد آرمستان در پرند گفت: قرار شده با پیگیریهایی که انجام دادیم شرکت عمرانی زمینی را برای ساخت این مجموعه اختصاص دهد و همچنین یکی دیگر از مشکلاتی اساسی که شرکت عمران جزو تعهداتش بوده تجهیز کردن کامل امکانات امدادی مانند آتشنشانی است که اگر آتشسوزی در ساختمان بلندمرتبه اتفاق بیوفتد مطمئناً تبعات جبران ناپذیری خواهد داشت که مسئولان حتماً باید نسبت به سرانجام رساندن این مهم اقدام اساسی کنند.
کاویانی بابیان اینکه شهرداری در حوزه درآمدی بسیار ضعیف بوده زیرا در شهر منابعی برای کسب درآمد ندارد، افزود: شهرداری در اقدامی در نظر دارد زمینی را از شرکت عمران خریداری کند تا بتواند نیازهای اساسی مردم با با مشارکت بخش خصوصی تا مین کند که متأسفانه زمان واگذاری این زمین را به تا خیر میاندازند و اعلام کردند که باید استعلام بگیرند.
وی با بیان اینکه شهرداری آمادگی کامل دارد تا به کمک شکرت عمران بیاید تا سرانهها و مراکز خدماتی و نیازهای اساسی مردم تا مین شود، گفت: این اقدام و تعامل موجب می و شد تا در مدتزمان کوتاهی تمام تعهدات به سرانجام رسیده و مردم نسبت به خدمات احساس رضایت داشته باشند.