آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۸۰۹۲
اجمالی/هاشمی رفسنجانی:

دانشگاه آزاد ملک مطلق خدا است/ کمترین فساد در دانشگاه آزاد است

رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد تأکید کرد: دانشگاه آزاد ملک مطلق خدا است و هیچ کسی در آن سهمی ندارد.
دانشگاه آزاد ملک مطلق خدا است/ کمترین فساد در دانشگاه آزاد است

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، هاشمی رفسنجانی امروز در جشن سی و دومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: امیدوارم بتوانیم باغبان خوبی برای این مجموعه مردمی باشیم. حمید میرزاده بعد از عقبگردی که در دانشگاه آزاد به وجود آمد، توانست آن را به مسیر اصلی خود بازگرداند.


وی ادامه داد: در دانشگاه آزاد دقت شده است که تمام نیازها با توجه به امکانات برآورده شود و این دانشگاه برای رضای خداوند و با هدف خدمت به مردم تاسیس شده و هیچ هدفی جز این دنبال نمی‌کند.

 

هاشمی اظهار داشت: این دانشگاه با همکاری سران سه قوه، حضرت امام خمینی(ره) و عبدالله جاسبی راه اندازی شده است.

 

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد ملک مطلق خداوند است و به هیچ شخص و فردی هم تعلق ندارد و افرادی هم که برای این دانشگاه زحمت می کشند اگر بخواهند می توانند مزد زحمتشان را دریافت کنند هر چند افرادی هم بوده اند که بدون دریافت دستمزدی برای این دانشگاه کار کرده‌اند.

 

رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد با بیان اینکه این دانشگاه هیچ گاه از منابع دولتی استفاده نکرده است، ادامه داد: اگر زمینی بوده که مردم داده اند، هیچ وگرنه اگر زمینی از منابع طبیعی یا دولتی در اختیار دانشگاه قرار گرفته است پول آن را به قیمت روز پرداخت کرده ایم. هر چند این دانشگاه توسط بخش خصوصی که آن سالها با آن مخالفت می کردند راه اندازی شد اما باز به کسی تعلق ندارد.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حميد م.
-
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۳
من از پشت پرده ماجرا و اينکه چقدر از گفته هاي شما راست هست اطلاعي ندارم . الله اعلم.
اما اين رو مي دونم که اين همه شما و دوستان شما و تمام کساني که براي رسيدن به اون مکان امن! له له مي زنن نميتونه براي رضاي خدا باشه!!!
گذشته از اين حرفها، آقاي هاشمي عزيز به سلامتي حسابي رنگ و روتون باز شده ها(بزنم به تخته!).
19
1
بدون نام
-
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸
جک مي گه؟
19
0
essii
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۸
ايشون جز خاطره گفتن مگه جک هم بلده ؟؟؟!!!
nfc
-
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۳
الکيييييييييييييييييي
والا ما که هر جا از فساد تو دانشگاه بود اول و آخرش دانشگاه آزادو اسم مي بردن...

حداقل اينو خودم به چشم ديدم که بي بند وباري هاي وحشتناکي تو دانشگاه آزاد هست...
18
0
بدون نام
-
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۷
"دانشگاه آزاد ملک مطلق خداوند است و به هيچ شخص و فردي هم تعلق ندارد". خوب جناب حاج آقا بفرمايند "ملک مطلق خداوند" را چگونه در اختيار ايشان و دوستانشان گذاشته اند. چه مقام و مسئولي اختيار تصرف و مديريت استبداي بر "ملک خدا" را به ايشان و اطرافيان ايشان داده است؟
21
0
persia
-
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۱
خدا ميداند که چه بسيار جواناني که با هدف تحصيل و ارتقاء سطح علمي و جايگاه اجتماعيشان وارد اين دانشگاه شدند. اما بسي خيال خام که هدف اين دانشگاه اول خالي کردن جيب مردم ودوم اهداف سياسي براي رسيدن به مقصود بعضي افراد مسوول در اين دانشگاه است.هدف اين دانشگاه فقط جذب دانشجو است حال جامعه به آن نياز داشته باشد يا نه ويا در آن رشته آينده شغلي وجود دارد يا خير!ساده بگم پول بده مدرک بگير.
16
0
fa
-
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۴
گويا حاج آقا به سايت اول نيوز مراجعه نكردند كه در سه فصل اين رانت خواريها مفصل تشريح شده!!!
17
0
بدون نام
-
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۸
بگم بگم
دانشگاه آزاد
خدايش فقط جيب مردم رو مي چاپه
اول ترم که کلاسها تشکيل نميشه
آخر ترم هم که ايضا
اساتيد هم که بماند
بچه طفلکي تازه فارق التحصيل شده آوردنش کردنش استاد ، اونوقت بلد نيست سوال ساده دانشجو رو جواب بده
از 10 استادي که داريم 8تاشون همين وضعين

2تاي ديگه هم خيلي موفق نيستن
خلاصه آقا مدرک شما خداتومن پول مي خوره بدون اينکه چيزي ياد بگيري
به نظر شما اين دزدي نيست
نه خدايش دزدي نيست!!
بقيش هم که بماند...
1
0
بدون نام
-
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۶
حاچ آقا بيا فساد در دانشگاه آزاد رو من بت بگم.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
0
بدون نام
-
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۰
گردانشگاه آزادملک خداونداست ،آنوقت شماچکاره اي ؟!!!!
1
0
مردم
-
۰۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۴
آقاي هاشمي ! اگر دانشگاه آزاد ملک مطلق خداست و هيچ کسي در آن سهمي ندارد، چرا ميخواستيد آن را وقف کنيد و متولي آن را هم خود مشخص کنيد؟ شما خوب ميدانيد که فقط اموال افراد و اشخاص خصوصي قابل وقف ميباشد.
5
0
هما
-
۰۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۲
الکي ميگه!!!!
چي ميگي نمرديم و جايي که کمترين فساد رو داره ديديم!!!؟؟
آقا .آقا .نگو نقو نگي تقي...!
1
0
محمد سلطانپور
-
۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲
الکي ميگه!!
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار