ازدواج دانشجویی گامی ارزشمند در ترویج ازدواج آسان و بهنگام است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۸۹۵۸
رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی:

ازدواج دانشجویی گامی ارزشمند در ترویج ازدواج آسان و بهنگام است

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی طرح «همسفر تا بهشت» را گامی ارزشمند در راستای ترویج ازدواج آسان و بهنگام توصیف کرد و گفت: این طرح زمینه ازدواج جوانان در سن مناسب و با آگاهی و شناخت لازم است.
ازدواج دانشجویی گامی ارزشمند در ترویج ازدواج آسان و بهنگام است

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام محمدباقر فرزانه امروز در جمع خبرنگاران در مشهد طرح «همسفر تا بهشت» را اقدامی ارزشمند در راستای ترویج ازدواج آسان و بهنگام توصیف کرد.


وی افزود: مراسم ازدواج دانشجویی زمینه ازدواج جوانان را در سن مناسب و با آگاهی و شناخت لازم فراهم می‌کند.


رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی ساده برگزار شدن را از نکات برجسته این مراسم عنوان و تصریح کرد: متأسفانه مراسم های ازدواج دچار تجملات و تشریفاتی است که هیچ یک را عقل و شرع نمی‌پسندند.

 

حجت الاسلام فرزانه، با اشاره به امتناع جوانان از ازدواج به دلیل اشتغال به تحصیل یا سربازی و غیره تأکید کرد: هیچ یک از این عوامل نمی تواند مانع ازدواج باشد و آن را به تأخیر بیندازد.

 

وی، محبت را عامل اصلی استحکام و بقاء بنیان خانواده دانست و افزود: آموزش همسران نیز باید به گونه ای باشد که پیوند میان زن و شوهر را بیش از پیش استحکام بخشد.

 

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی با بیان این که بدون امکانات می شود زندگی کرد؛ اما بدون محبت نه، ادامه داد: خصوصا خانم ها سعی کنند محبت شان را نسبت به همسرشان بیشتر کنند، البته باید توجه داشت که درجه محبت زن را مرد با رفتار خود تنظیم می کند./155ر/

پربازدیدترین آخرین اخبار