آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۰۴۵۸
خسروی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» گلایه کرد

نگاه کت و شلواری دولت به بازار مسکن/ تا اجرایی شدن طرح مسکن اجتماعی 4 میلیون واحد مسکونی عقب خواهیم افتاد

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: متأسفانه دولت به جای اینکه با لباس کار وارد بازار مسکن شود، کت و شلواری وارد شده است که این نگاه به هیچ وجه درست نیست.

علیرضا خسروی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته درباره طرح مسکن اجتماعی گفت: تاکنون طرح مسکن اجتماعی تنها در حد یک گفتمان اولیه انجام شده و هیچ گونه کار خاصی در این خصوص صورت نگرفته است.


وی همچنین افزود: اشکلاتی در بخش‌های مختلف این طرح همچون سپرده‌گذاری، تعریف جمعیتی که باید توسط دولت هدفگذاری شود، آورده‌ای که باید از سوی هر دو طرف در بخش‌های مختلف آورده شود، وجود دارد که لازم است قبل از بررسی طرح از سوی دولت برطرف شود.


خسروی از ضررهای به تعویق افتادن انجام طرح مسکن اجتماعی سخن گفت و بیان داشت: تاکنون حدود یک سال از مطرح شدن طرح مسکن اجتماعی گذشته است و طبیعتاً یک سال نیز تا رفع این مشکلات و عملیاتی شدن طرح زمان لازم است، که طی این دو سال از نظر خود دولت یازدهم چیزی در حدود یک میلیون واحد مسکونی عقب خواهیم افتاد.


وی ادامه داد: این آمار و ارقام از نظر ما چیزی در حدود چهار میلیون واحد مسکونی است؛ چرا که معتقدیم سالیانه باید دو میلیون خانه بسازیم.


نماینده مردم سمنان و مهدی شهر در خانه ملت تاکید کرد: ضربه‌ای که تأخیر در اجرای طرحی‌های این چنینی بر بازار مسکن وارد می‌کند، بسیار زیاد است و حتماً باید فکری در این خصوص انجام شود.


خسروی در پاسخ به ای سوال خبرنگار ما مبنی بر این که آیا تا کنون زمان دقیقی از سوی مسئولان امر برای کلید خوردن طرح مسکن اجتماعی اعلام شده است یا خیر، گفت: خیر، متأسفانه تاکنون زمان مشخصی را اعلام نکرده‌اند.


وی اضافه کرد: متأسفانه دولت به جای اینکه با لباس کار وارد بازار مسکن شود، کت و شلواری وارد شده است. حتی پیش از این نیز از اظهارنظرهای مختلف دولتی‌ها شنیده‌ایم که گفته‌اند ما سازنده مسکن نیستیم و تنها می‌خواهیم این بخش را مدیریت کنیم.


عضو کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: این نگاه به هیچ وجه درست نیست. مدیریت کردن به تنهایی کفایت نمی‌کند و لازم است که همراه با وارد شدن به حوزه ساخت و ساز باشد تا طیف‌های مختلف از مسکن بهره ببرند. صرف مدیریت نمی تواند بازار مسکن را از بحران کنونی نجات دهد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار