کد خبر:۳۲۰۵۴۹
وزیر تعاون اعلام کرد:

برنامه دولت برای پرداخت وام ازدواج به زوجین

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای برنامه های جدید دولت برای پرداخت وام ازدواج به زوجین در سال ۹۳ خبر داد.
برنامه دولت برای پرداخت وام ازدواج به زوجین

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی ربیعی در حاشیه همایش کار و محرومیت در گفتمان امام خمینی (ره) در مصاحبه با خبرنگاران، پرداخت وام ازدواج را جزو برنامه هایی دانست که دولت قرار است در آن تحرک ایجاد کند.
 


وی به بازدید روز گذشته رئیس جمهور از یک واحد تولیدی اشاره کرد و گفت: این حرکت که در طول سال تکرار می شود از اهتمام دولت برای حل مسائل کارگری و کارفرمایی حکایت دارد.


 ربیعی با تاکید بر اینکه مهمترین برنامه امسال دولت ایجاد اشتغال است، افزود: البته ایجاد شغل در کشور رابطه مستقیم با میزان رشد اقتصادی دارد.


 وی با بیان اینکه هنوز رشد اقتصادی کشور منفی است، ابراز امیدواری کرد : امسال رشد اقتصادی مثبت را تجربه کنیم.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد شغل را در کشور نخستین گام برای محرومیت زدایی دانست و گفت: دولت با استفاده از منابع رها شده از هدفمندی یارانه ها موضوع اشتغال را به صورت جدی در دستور کار خود قرار داده است.


ربیعی با بیان اینکه خانواده ها و همه کسانی که در چرخه تولید قرار می گیرند باید دارای امنیت روانی باشند گسترش بیمه ها را از گامهای بعدی دولت دانست که منجر به محرومیت زدایی می شود .


ربیعی درباره اینکه گفته می شود فعالیت بیمه آتیه سازان حافظ که زیرنظر سازمان بیمه سلامت است، غیرقانونی است ، گفت: این بیمه که تاکنون در ارائه خدمات درمانی به بازنشستگان تامین اجتماعی و سازمان بازنشستگی کشوری موفق بوده است، از نظر قانونی هیچ مشکلی ندارد.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی محرومیت ‌زدایی را از عوامل اصلی ایجاد اشتغال پایدار در کشور دانست.

علی ربیعی در همایش کار و محرومیت در گفتمان امام خمینی(ره) ، گفتمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را در حوزه کار همه جانبه توصیف کرد و گفت : سعادت جامعه در گرو توجه ، بازتعریف و اجرای آموزه ‌های امام خمینی (ره) در این حوزه است .

 


وی با بیان اینکه واژه مستضعف که از نگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران جایگاه رفیعی دارد به اندازه کافی به معنای آن توجه نشده است، افزود: درک معنای این واژه ما را به ادراک دیگری از گفتمان امام خمینی (ره) که در آن علت یابی محرومیت نهفته است، می برد.

ربیعی جامعه مورد نظر امام(ره) را جامعه ای دانست که دستیابی به فرصتهای برابر اجتماعی در آن وجود داشته باشد و همچنین توزیع ثروت، فرصت و قدرت برای همه یکسان باشد.

وی با بیان اینکه مستضعف به معنای کسی که به ضعف کشیده شده است با ضعیف فرق دارد، البته به ضعف کشیده شده می تواند ضعیف هم باشد، افزود: کارآفرینی که حتی ثروت حلال زیادی دارد اما قواعد اداری، فساد یا هر عامل دیگری مانع از آن می شود که خلاقیتش را به قدر کافی بروز دهد و به کشورش خدمت کند نیز مستضعف است.

وی از دیگر آموزه های امام(ره) را مبارزه با فساد دانست و تاکید کرد : از مسیر مبارزه با فساد است که می‌توان زمینه بروز استعدادها، ایجاد کار و مبارزه با محرومیت را دنبال کرد.

ربیعی ادامه داد: برای رفع محرومیت راهی جز ایجاد اشتغال وجود ندارد و باید ستیزی پایان‌ناپذیر با فساد کرد.

وزیر تعاون با اشاره به اینکه جامعه‌ای که تولید و ایجاد اشتغال اساس آن است در مقابل جامعه رانتی قرار دارد، گفت: نیازمند جامعه‌ای بانشاط براساس کار و تولید هستیم که در این صورت محرومیت و استضعاف کم خواهد شد.

وی افزود : در آستانه بیست و پنجمین سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی (ره) در مقابل این پرسش مهم قرار داریم که چرا به شناخت و اصول بنیادین گفتمان امام (ره) نیازمندیم و هر کس باید در حوزه تخصصی خود به این پرسش پاسخ دهد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه شاید فقط یک راه حل پایدار برای کاستن از محرومیت وجود داشته باشد و آن این است که هر محروم و فقیر یا ناتوان اقتصادی یک شغل پایدار با درآمد کافی داشته باشد، افزود: نشاط، کار و تولید اساس جامعه است و نشاط باید اساس جامعه باشد، کارگر حرمت داشته باشد، محرومیت کاسته و استضعاف کم رمق شود.

ربیعی با اشاره به برخی سخنان امام (ره ) در خصوص محرومیت گفت: همه جانبگی گفتمان امام (ره) در حوزه کار را نمی توان بدون درک معنای واژه مستضعف درک کرد و این واژه در گفتمان امام (ره) از جایگاه رفیعی برخوردار است.

وی افزود: اگر از این منظر نگاه کنیم، به طور یقین کارنامه قابل دفاعی نداشته ایم اما راه ما به سوی آینده در گفتمان امام (ره) با محوریت کار، محرومان و بهبود وضعیت مستضعفان تحقق می یابد.

ربیعی گفت: همچنین برای رفع محرومیت در جامعه نیازمند نهضت مالی ایجاد اشتغال هستیم و باید تلاش کنیم برای رفع محرومیت به مقابله جدی با فساد برخیزیم.

وزیر تعاون افزود: خوشبختانه مقام معظم رهبری نیز در مواضع خودشان با تاکید بر حذف فقر، فساد و تبعض، خواستار عزم ملی و اقدام فوری برای رفع محرومیت ها شدند چرا که جامعه ای که اساس آن تولید باشد در مقابل جامعه رانتی قرار دارد و این جامعه می تواند با توسعه اشتغال و کارآفرینی مشکلات را برطرف کند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار