به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، علی جنتی در آئین اختتامیه هفتمین جشنواره رسانه های دیجیتال که شنبه شب در تالار وحدت برگزار شد گفت : این جشنواره فرصت رقابت علمی ونظام مند میان فعالان این عرصه است .
وی گفت : کارشناسان و مدیران این عرصه با بررسی دقیق آثار جشنواره رسانه های دیجیتال در فضای دیجیتال کشور اشراف یافته اند و از آن برای برنامه ریزیهای دقیق تر و سودمند تر بهره می برند .
جنتی با بیان اینکه دنیا، دنیای ارتباطات ورسانه هاست گفت : هر کس در فضای ارتباطات و رسانه ها اشراف بیشتری داشته باشد توان بیشتری برای پیشبرد اهداف خود خواهد داشت .
وزیر ارشاد گفت: حوزه تبادل های دیجیتال اصلی ترین نقش را در تبادل وفناوری اطلاعات برعهده گرفته است .
امروز پیشرفت های فنی و رسانه ای بیشترین تاثیر را در حوزه فرهنگ داشته است و تحولات فرهنگی منشاء تحولات بسیاری در حوزه های دیگر است .
وی با بیان اینکه رسانه های دیجیتال از مهم ترین دغدغه های نظام فرهنگی هر کشور است گفت : وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی اصلی ترین رسالت خود راتوجه به این حوزه مهم ومقابله با آسیب ها وبهره برداری از ظرفیت های آن قرار داده است .
وی با اشاره به اینکه روابط و تعاملات اجتماعی در حوزه اینترنت و فضای مجازی شبیه سازی شده و مورد اقبال قرار گرفته است افزود : مردم ایران حدود دو درصد سهم استفاده کنندگان از اینترنت جهان را با کسب رتبه 13 به خود اختصاص داده اند .
وی با بیان اینکه 61 و شش دهم درصد مردم ایران که حدود 45 میلیون نفر را شامل می شوند ازاینترنت استفاده می کنند گفت: حدود 40 درصد از این تعداد را افراد 20 تا 29 ساله شامل می شوند .
وزیر ارشاد افزود : افزون بر 45 میلیون کاربر اینترنت که زمان بسیاری را در فضاهای مختلف مجازی از جمله وبلاگ ، شبکه های اجتماعی ، انجمن ها و پایگاههای اینترنتی صرف می کنند روزانه 40 میلیون نفر ساعت نیز به بازیهای یارانه ای اشتغال دارند .
وی افزود : این موضوع افزون بر ایجاد ظرفیت های مناسب تهدیداتی را نیز به همراه دارد که باید به آن توجه کنیم .
جنتی گفت : اکنون 100 میلیون سیم کارت تلفن همراه در کشور توزیع شده است که محتوای بسیاری از نرم افزارهای گوشیهای تلفن همراه متفاوت با فرهنگ ایرانی اسلامی است .
وزیر ارشاد افزود : این مسئله موجب تغییرات ویژه ای در حوزه فرهنگ عمومی و اجتماعی می شود و وظیفه همه نهادهاست که در جهت تولید محتوای مناسب برای فطرت پاک فرزندان ایران اسلامی گام بردارند .
وی افزود : ظرفیت های بسیاری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات وجوددارد که استفاده از این ظرفیت ها نیاز به همکاری همه دستگاهها برای بهبود فرهنگ ایرانی و اسلامی دارد .
وی گفت : باتوجه به گستردگی و ارتقاء رسانه های دیجیتال و فضاهای مجازی بازنگری ساختارهای این عرصه ضروری است .
وی گفت : ما باید برنامه هایی با محتوای ایرانی اسلامی وقابلیت انتشار در عرصه بین المللی تولید کنیم .