دانشجویان بسیجی دانشگاههای استان یزد با اشاره به برگزاری همایش تجلیل از فعالان فضای مجازی با حضور هیات دولت گفت: چه شده که در همایش تجلیل از فعالان فضای مجازی از رسانههای فیس بوک و یوتیوب سخن به میان آمد!
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه های یزد در اعتراض به حواشی صورت گرفته در همایش تقدیر از فعالان داخلی عرصه فضای مجازی و فناوری اطلاعات و صحبت از فیس بوک و یوتیوب در این مراسم، بیانیه ای را صادر کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
انقلاب اسلامی ایران بستری مناسب برای احیای مجدد استقلال طلبی عزتخواهی و ظلم ناپذیری ایجاد کرده که بنا بر فرمایشات امام راحل(ره)، مبنای انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر تحقق آیه «ولن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا» است که بر تعالیمی چون عدم پذیرش سلطه مستکبران بر مسلمانان، استقلال و رسیدن به خودکفایی تاکید دارد.
مسلما یکی از ابعاد مهم زندگی جدید، گسترش فناوری اطلاعات و رسانه های ارتباط جمعی است که به حول قوه الهی در این حیطه تلاش های جوانان توانمند کشورمان را در قالب شبکه های اجتماعی و موتورهای جستجوگر هوشمند و غیره شاهد هستیم که در بعضی موارد می توان این دستاوردها را جایگزینی مناسب بر محصولات رسانه ای غرب دانست.
حال در اینجا سوالی ذهن را درگیر می کند که با وجود این دستاوردها، ظرفیت ها و توانایی ها در داخل کشور که به همت جوانان عزیزمان بدست آمده است، چرا در همایش تقدیر از فعالان داخلی عرصه فضای مجازی و فناوری اطلاعات که با حضور هیات دولت برگزار شد، به جای بالیدن به ظرفیت ها و توانایی های ملی، از رسانه های خارجی چون فیس بوک و یوتیوب با افتخار صحبت به میان آورده شود؟
کدام افتخاردارد؛ دستاوردهای ملی و یا تعداد لایک های روزانه صفحات فیس بوک؟! آری 1800000 لایک فیس بوک تحول بزرگی است؛ اما جهت این تحول است که ارزش یا عدم ارزش آن را تعیین می کند.
کدام افتخاردارد؛ جلوی چشممان فرهنگمان فرهنگ ناب اسلامی مان را به یغما می برند و به جایش خوراک های مسمومی چون تجمل گرایی و مصرف گرایی را فرهنگ گونه به ما قالب می کنند و حتی خوراک فکری مان را به نحوی تامین می کنند که خودمان با دست خودمان روی دیوارهایمان بنویسیم فرزندکمتر- زندگی بهتر!
آری شما صحیح می فرمایید نامش دنیای مجازیست و افراد دیده نمی شوند؛ اما آثارش بر جامعه هویداست و ما نیز بی تقاوت از کنار آنها رد می شویم.
امروز ما دشمن را به سادگی از بالکن خانه هایمان، به داخل خانه هایمان راه داده و توقع مبارزه از جوانانمان را داریم و به آن ها میگوییم به شما اعتماد داریم؛ اما این چه اعتماد، چه غفلت و چه سر به زیر برف کردن است که اول دشمن را راه داده و بعد چون بنی اسرائیل به موسی (ع) بگوییم: ما می نشینیم و نگاه می کنیم تو و خدایت بروید و مبارزه کنید پس چگونه و چه زمان باید آیه شریفه که می گوید «واعدولهم مااستطعتم» را عمل کنیم.
گذشته درخشان این سرزمین هیچگاه از ذهن ها نخواهد رفت و بیان می کنیم که ما از نسل همان مردمانی هستیم که وقتی دشمن با تمام قدرت خود قصد تجاوز به این خاک را داشت، از ارزشمندترین دارایی خود یعنی جانشان گذشتند تا دشمن نتواند حتی یک وجب از این خاک را به تاراج ببرد و ما نیز ادامه دهنده راه آن ها خواهیم بود و دشمن امروزی را که حتی به خانه ها و از همه مهمتر به افکار و فرهنگ نیز نفوذ کرده است، شکست خواهیم داد و این را نیز نباید فراموش کرد که حصول این مهم جز با لبیک گفتن به رهبر معظم انقلاب بدست نخواهدامد.
ضرورت این امر نیز در نامگذاری این سال با نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی دیده می شود، امید است با یاری خداوند، رهنمودهای مقام معظم رهبری و تلاش افسران جوان جنگ نرم بتوانیم بر فرهنگ و سبک زندگی غلط غربی غلبه کنیم و با احیا سبک زندگی اسلامی گامی بلند جهت رشد و سرافرازی ملت ایران برداریم و تمدن نوین اسلامی را بسازیم./255ج/