کد خبر:۳۲۱۵۷۳

جشنواره ایده‌های دانشگاهی و دانش‌آموزی در دانشگاه مهندسی قوچان برگزار شد

رئیس دانشگاه مهندسی قوچان گفت: نخستین جشنواره ایده‌های دانشگاهی و دانش‌آموزی صبح امروز در دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان به کار خود پایان داد.

کاظم پوربدخشان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قوچان، صبح امروز در حاشیه اختتامیه نخستین جشنواره ایده‌های دانشگاهی و دانش‌آموزی بیان داشت: کارآفرینی و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در چرخه تولید علم موثر است و این چرخه از ایده در مراکز نوآوری و جشنواره ایده‌ها آغاز می‌شود.


وی افزود: تعریف پروژه‌های دانشجویی باعث منسجم‌تر و پخته‌تر شدن ایده‌ها شده و در مراکز رشد به محصول و تجاری‌سازی آنها پرداخته می‌شود.


رئیس دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان با بیان اینکه مقدمات راه‌اندازی مرکز رشد در این دانشگاه فراهم شده و فقط نیازمند تامین فضا از سوی شهرستان است، گفت: ایده‌های رسیده به نخستین جشنواره دانشگاهی و دانشجویی تبدیل به ایده‌های محوری شده و در این مرکز می‌توان آنها را به محصول تبدیل کرد.


پوربدخشان با تاکید بر اینکه به دنبال اقتصاد، دانایی محور برای شهرستان قوچان هستیم، تصریح کرد: دانشجویان کارآفرین و صاحب‌نظر در زمینه فرآیندهای نو شده و اینگونه ایده‌ها که محتوایی‌تر کار می‌شود، در مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان جایگاه خود را حفظ کنند.


وی افزود: در نخستین جشنواره ایده‌های دانشگاهی و دانشجویی دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و برخی دانش‌آموزان مدارس شهرستان قوچان شرکت کردند که پس از یک ماه ثبت‌نام 66 طرح به دبیرخانه واصل شود.


رئیس دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان ادامه داد: طرح سارا قاسمی از دبیرستان دخترانه شاهد با عنوان وسیله توانبخشی کمکی تقویت عضلات ناحیه لگن و زانو به عنوان طرح طلایی در سطح دانش‌آموزی و محلول فرمازین استاندارد با ارائه محسن احمدی‌پور و مهدی قاسمی به عنوان طرح طلایی دانشجویی برگزیده شدند.


پوربدخشان تصریح کرد: طرح تولید تصاویر دپیکال کاهش‌دهنده معرف انرژی الکتریکی، شوینده گیاهی، دستگاه کدورت‌سنج و دستگاه فاصله سنجی و جهت‌سنجی تولید انرژی رایگان از دیگر طرح‌های برگزیده است./155لف2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار