کد خبر:۳۲۲۶۶۷
لوران فابیوس:

اتحادیه اروپا آمادگی الحاق اوکراین را ندارد

وزیر امور خارجه فرانسه در بازگشت از مراسم تحلیف «پترو پروشنکو» رئیس‌جمهور جدید اوکراین اعلام کرد: اتحادیه اروپا آماده الحاق اوکراین به این اتحادیه نیست.
اتحادیه اروپا آمادگی الحاق اوکراین را ندارد

به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ «لوران فابیوس» وزیر امور خارجه فرانسه روز گذشته (شنبه) در بازگشت از مراسم تحلیف «پترو پروشنکو» رئیس‌جمهور جدید اوکراین در گفت‌وگو با شبکه «آی تله» در اظهاراتی اعلام کرد: «اتحادیه اروپا آماده الحاق اوکراین به این اتحادیه نیست.»

 

وی افزود: «آقای پروشنکو طی مراسم تحلیف خود به ایراد اظهاراتی در خصوص تمایل اوکراین برای پیوستن به اتحادیه اروپا پرداخت. وقتی پروشنکو گفت که توافق همکاری با اتحادیه اروپا نخستین مرحله عضویت اوکراین در اتحادیه اروپاست و زمانیکه من با شرکای اروپائی‌ام در این باره صحبت کردم، کاملا واضح بود که تمایلی در این خصوص وجود ندارد.»

 

وزیر امور خارجه فرانسه در ادامه خاطرنشان کرد: «اعتقاد ما این است که بگوییم اوکراین در اروپا واقع شده اما این کشور باید همزمان با اتحادیه اروپا و روسیه روابط خوبی داشته باشد.»

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار