به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، فرحزاد جباری آزاد امروز در جمع خبرنگاران در مشهد بیان داشت: در این روش درمانی که بر اساس پروتکلهای استاندارد بین المللی برای نخستین بار در کشور انجام میشود، با کوتاه کردن فواصل تزریقات اولیه مدت رسیدن به درمان نگهدارنده کاهش قابل توجهی مییابد.
وی با اشاره به اینکه با استفاده از این روش، دوره درمانی از شش ماه به سه هفته کاهش مییابد، افزود: در انجام این روش، بیمار در آغاز ایمونوتراپی، هر جلسه برای دریافت چند دوز در یک نوبت، به مدت چند ساعت در بخش آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیمارستان قائم(عج) مشهد بستری میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در این مرکز علاوه بر ارائه خدمات به بیماران استان، به دیگر بیماران مراجعه کننده از مناطق مختلف کشور خدمات ارائه میشود، تصریح کرد: در این روش درمانی بیمار سریعتر به دوز نگهدارنده خواهد رسید و پس از آن به صورت ماهانه می تواند ایمونوتراپی را انجام داده و مراحل درمان را تکمیل کند.
جباری آزاد گفت: روش ایمونوتراپی برای بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک (حساسیت مزمن بینی)، حساسیت به نیش حشرات مثل زنبور، آسم آلرژیک و درماتیک آتوپیک (بثورات پوستی آلرژیک) مورد استفاده قرار میگیرد.
وی هدف از ایمونوتراپی (دریافت واکسن آلرژی) را کاهش حساسیت به مواد آلرژی زا عنوان و تصریح کرد: بیمار در این روش درمانی، با قرار گرفتن در معرض آلرژنهای آزار دهنده (گرده گیاهان، قارچ، مایت، پوسته بدن حیوانات، حشرات گزنده و غیره ) با علائم کمتر و شدت پایین تری مواجه میشود./155ر/