عالیترین کمیسیون مشترک با حضور وزرای ایران و ترکیه تشکیل می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۲۸۸۴
روحانی در جمع خبرنگاران:

عالیترین کمیسیون مشترک با حضور وزرای ایران و ترکیه تشکیل می‌شود

رئیس جمهور گفت: ‌در این سفر عالیترین کمیسیون مشترک با حضور وزیران ایران و ترکیه تشکیل، و مهمترین محورهای همکاری در زمینه انرژی، نفت، گاز، برق، راه و گمرکی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی بررسی و اسنادی در این زمینه امضا می‌شود.
عالیترین کمیسیون مشترک با حضور وزرای ایران و ترکیه تشکیل می‌شود

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام حسن روحانی پیش از ترک تهران به مقصد ترکیه در جمع خبرنگاران گفت : استحکام روابط با همسایگان از جمله ترکیه در دستور کار دولت یازدهم است و این دولت از همان ابتدا گسترش همکاری با ترکیه را پیگیری کرد.

رئیس جمهور ادامه داد: ‌در این سفر عالیترین کمیسیون مشترک با حضور وزیران دو کشور تشکیل می شود و مهمترین محور های همکاری از جمله در زمینه انرژی ، نفت ، گاز ، برق ، راه و گمرکی ، فرهنگی ، امنیتی و سیاسی بررسی و اسنادی در این زمینه امضاء می شود .


روحانی با اشاره به سفر اخیر اردوغان به تهران افزود: ایران و ترکیه علاوه بر اینکه دو کشور مهم و تاثیر گذار در منطقه هستند همکاری های دو کشور با توجه به موقعیت ژئو پلتیک ایران و ترکیه مهم است یعنی با این همکاری ها خلیج فارس و دریای عمان و اقیانوس هند به دریای سیاه و مدیترانه متصل می شود و همکاری های تهران و آنکارا نه تنها برای دو کشور بلکه برای توسعه کل منطقه اهمیت دارد .


وی گفت :مسائل مهم منطقه ای و بین المللی از جمله عراق و سوریه که شاهد تحولاتی در آن هستیم با مقامات ترکیه بررسی می شود .


رئیس جمهور اضافه کرد : همچنین درباره شمال آفریقا ، خاورمیانه و فلسطین با مقامات ترکیه گفتگو می کنیم و مبارزه با تروریسم ، خشونت و افراطی گری بین دو کشور از جمله محورهای گفتگو است .

پربازدیدترین آخرین اخبار