کد خبر:۳۲۳۲۱۳
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران:

ارتقای ارزش‌‌های متعالی در نسل جوان نشاط اجتماعی را افزایش می‌دهد

مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران گفت: ارتقای ارزش‌‌های متعالی و روحیه فداکاری و ایثار در نسل جوان، زمینه‌‌ساز بروز خلاقیت و افزایش نشاط اجتماعی در این نسل می‌شود.
ارتقای ارزش‌‌های متعالی در نسل جوان نشاط اجتماعی را افزایش می‌دهد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حمید لزگی امروز در مراسم گرامیداشت سالروز ولادت با سعادت حضرت علی اکبر(ع) در بسیج دانشجویی مازندران گفت: نامگذاری ولادت با سعادت حضرت علی اکبر(ع) به نام روز جوان نشان از اهمیت دادن به شخصیت، مقام و منزلت جوانان دارد.
 
وی تصریح کرد: ارتقای ارزش‌‌های متعالی و روحیه فداکاری و ایثار در نسل جوان، زمینه‌‌ساز بروز خلاقیت و افزایش نشاط اجتماعی است و امید به آینده جوانان و تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس ملی در بین جوانان را افزایش می‌دهد.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران با تاکید بر ضرورت پیروی نسل جوان از آموزه‌های حضرت علی اکبر(ع) خاطرنشان کرد: امیدواریم تمام جوانان این مرز و بوم با پیروی از زندگی حضرت علی‌اکبر(ع) و الگوپذیری از شخصیت ایشان همواره ادامه ‌دهنده راه وی باشند.
 
لزگی خودباوری و اراده جوانان را زمینه پیشرفت و اعتلای آنان دانست و گفت: شرط موفقیت در تمامی مراحل زندگی، هدایت و توجه ویژه پروردگار است و این توفیق جز با داشتن اخلاص برای خدا و اراده جوانان به دست نمی‌آید.
 
وی با بیان برخی از علل موفقیت فرهیختگان و نخبگان در کشور تصریح کرد: اراده و توکل به خداوند مهمترین عاملی است که جوانان باید با توجه به آن قله‌های پیشرفت و سعادت را طی کنند.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران سرمایه‌گذاری بر روی جوانان را در واقع سرمایه‌گذاری برای آینده کشور دانست و افزود: جوانان در واقع ادارهکننده امور کشور محسوب می‌شوند.
 
لزگی دهه نخست انقلاب را با توجه به شرایط امنیتی اعلام و تصریح کرد: جوانان چه در دهه نخست و چه در دو دهه بعدی به خوبی به وظایف خود عمل کرده‌اند.
 
وی در پایان موفقیت‌های جوانان ایران زمین را در عرصه‌های مختلف علم، فرهنگ، ورزش ستودنی اعلام کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار