کلاهبرداری میلیونی به بهانه واریز و برداشت از حساب!
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۴۵۲۴

کلاهبرداری میلیونی به بهانه واریز و برداشت از حساب!

فردی که اقدام به کلاهبرداری و سرقت از طریق اینترنت به مبلغ 180 میلیون ریال از حساب یکی از شهروندان کرده بود توسط پلیس فتا استان اصفهان شناسایی و دستگیر شد.
کلاهبرداری میلیونی به بهانه واریز و برداشت از حساب!

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا ،سرهنگ «مرتضوی» سرپرست پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان بیان داشت:یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا اظهار داشت چندی پیش هنگام مراجعه به دستگاه عابر بانک شخصی نزد او آمده و درخواست کارت بانکی او را می نماید با این بهانه که مبلغی را یکی از دوستانش به حسابش واریز و سپس از حساب وی برداشت نماید که بعد از این ماجرا پس از مدتی متوجه می شود حسابش بصورت اینترنتی تخلیه شده است.


سرهنگ مرتضوی افزود : پس از انجام تحقیقات تخصصی متهم که در واقع همان شخصی بوده که به وی مراجعه کرده شناسایی و دستگیر شد.


این مقام مسئول عنوان داشت:متهم صراحتا به بزه انتسابی اقرار و اظهار داشت زمانی که کارت شاکی را دریافت کردم اطلاعات حساب بانکی او را یادداشت و در فرصتی دیگر اقدام به سرقت از حساب وی کردم.


سرپرست پلیس فتا اصفهان به شهروندان توصیه کرد:به هیچ عنوان کارت بانکی خود را به دیگران نداده و اگر شخصی از اطلاعات کارت بانکی شما آگاه شد سریعاً نسبت به تغییر رمز آن اقدام نمایید.

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار