عضو شورای تبیین مواضع کشور گفت: بزرگترین خیانت جنبش دانشجویی این است که در یک جریان سیاسی خاصی هضم و حل و یا دچار تحجر سیاسی شود؛ که همان سیاستزدگی است.
امیرحسین خادم صادق در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با بیان این که در شرایط حساس کشور، منطقه و جهان، رسالت جنبش های دانشجویی و تشکل های دانشجویی یک رسالت عمیق و سرنوشت ساز است، گفت: در این شرایط همه مسئولین و بخصوص دولت باید در نظر داشته باشند که انقلاب اسلامی ایران در مرحله گذار از نظام اسلامی به دولت اسلامی است که البته مرحله نظام سازی و دولت سازی اسلامی باید به موازات یکدیگر شکل بگیرد و انجام بپذیرد.
وی افزود: دید همه مسئولین باید این چنین باشد؛ که متاسفانه در برخی مسئولین بلند پایه به حاشیه رانده شده است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: نقش جنبش ها و تشکل های دانشجویی، ایجاد فضای ذهنی کاری که همان گفتمان سازی و مطالبه گری در راستای گفتمان اصیل انقلاب و اهداف نظام مقدس اسلامی نقش حیاتی است و مسئولین و بخصوص دولت، نباید ذهن مردم را با اقدامات و اظهاراتی که در شأن و منزلت مسئولین نظام مقدس اسلامی با همان هدف ذکر شده نیست، به حاشیه براند.
خادم صادق بحث اظهارات در خصوص ماهواره ها، شبکه های اجتماعی، جشن های نامتناسب با شأن ساده زیستی مسئولین نظام که ترویج اشرافی گری می کند، اظهارات در مورد منتقدین، اظهارات در مورد اقدامات فرهنگی (ممیزی کتاب ها) همه و همه را از جمله این اقداماتی عنوان کرد که ذهن ها را از آن هدف به حاشیه می برد و همه را یا درگیر خود آن یا حواشی پاسخ به آنها می کند.
وی افزود: بزرگترین خیانت جنبش های دانشجویی این است که هضم و حل در یک جریان سیاسی خاصی شود و دچار تحجر سیاسی شود که همان سیاست زدگی است.
نقد منصفانه، رصد هوشمندانه و حمایت حکیمانه بزرگترین وظیفه تشکل های دانشجویی است
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: نقد منصفانه، رصد هوشمندانه و حمایت حکیمانه بزرگترین وظیفه تشکل های دانشجویی نسبت به مسئولین بخصوص مسئولین دولتی است که بنا به خواسته مقام معظم رهبری باید به طور همزمان انجام پذیرد.
خادم صادق تصریح کرد: ما رشد و بالندگی تشکل ها و جنبش های دانشجویی را وقتی شاهد هستیم که همه مسئولین را از همه قشرهای سیاسی در برابر شاخص های انقلاب و امام (ره) و مقام معظم رهبری یکی دیده و همه را با آن خط کشی محاسبه کنند و زمان فعلی بهترین زمان برای آغاز این رشد و بالندگی است.
وی با بیان اینکه بحث اشرافی گری و مطالبه آن باید شامل همه مسئولین شود، افزود: بحث کلی مطالبه گری از مسئولین که خواسته مقام معظم رهبری است باید شامل همه مسئولین اجرایی و قضایی از هر طیفی باشد.
نهی از منکر مسئولین با خواهش و التماس و عجز نیست
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: در قبال دولت و رفتار با آن، قصد همه بر ورود با حسن ظن و سابقه انقلابی رئیس جمهور است؛ ولی وقتی اظهاراتی غیر قابل اغماض و رفتارهایی تامل بر انگیز را شاهد هستیم، قطعا حق دولت و مسئولین اجرایی و قضایی بر گردن مردم و تشکل های دانشجویی آن است که امر به معروف کنند که البته باید در نظر داشت که نهی از منکر مسئولین با خواهش و التماس و عجز نیست؛ بلکه با عتاب و لحن ناهیانه باید باشد البته نه توهین و تهمت ولی قطعا لحن باید لحن عتاب آلود باشد و البته دولت و مسئولین باید پذیرا و اصلاح کننده امر باشند.
خادم صادق گفت: دولت باید با همکاری مجلس تمام هزینه های خود را برای اقدامات زیر ساختی و بنیانی اقتصادی بنا گذارد و افق دید همه مسئولین باید عمیق تر از چیزی باشد که مشاهده می شود. بطوریکه برای دهها سال آینده برنامه ریزی و پی ریزی شود.
وی گفت: ما در طول مراحل نظام سازی اسلامی در حال فعالیت و فکر و اقدام هستیم؛ پس در این جریان، فرهنگ غرب که یک فرهنگ مهاجم است جایی ندارد.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور افزود: هر فرهنگ به همراه خود ابزار رسانه ای و تبلیغاتی دارد و البته بالعکس هر ابزار به همراه خود فرهنگ استفاده خود را دارد که اگر ناآگاهانه به سمت آن برویم و آگاهانه با مقوله مدرنیته نوین برخورد نکنیم، این دور، دور باطلی است که فرهنگ ملت ها را از درون متلاشی می کند.
گناه بزرگتر سران فتنه، درگیر کردن و مشغول کردن کشور و ایجاد وقفه در سیر حرکت نظام بود
خادم صادق با اشاره به فتنه 88 گفت: در بحث فتنه 88 نباید فراموش کرد که دعوا، دعوای نظام استکباری غرب و نظام مقدس جمهوری اسلامی بود و نه دو طرف کاندیدا که البته سران فتنه در داخل عامل دست نظام استکبار شدند و گناه نابخشودنی آنان این بود که اشتباه خود را با کشاندن مردم به میدان در روزهای اعتراض به یک گناه اجتماعی تبدیل کرده که موجب تلف شدن حق الناس و بیت المال و خدشه دار شدن موقعیت نظام اسلامی در منطقه و جهان شدند که به اصطلاح به مدت هشت ماه نظام را از مسیر رسیدن به اهدافش واگذاشته و البته اثرات و حواشی آن تا کنون باقیست و وقفه در مسیر رسیدن به اهداف اسلامی ایجاد کردند و از این گناه بزرگ توبه نکردند و اگر هم توبه کنند معلوم نیست توبه آنها که توبه شخصی است به درگاه خداوند بخشوده شود یانه، چون موجبات گمراهی اجتماعی جمعی از مردم را در برهه ای از زمان فراهم کردند و امر شخصی نبوده است و گناه بزرگتر سران فتنه، درگیر کردن و مشغول کردن کشور به چالش های گوناگون و در نتیجه ایجاد وقفه در سیر حرکت نظام بود.
وی تصریح کرد: دولت باید هدف خود را مشخص کند که در پایان دوره چهار ساله خود کشور را از جهات فرهنگی، اقتصادی، عزت و اقتدار سیاسی و اجتماعی به کدام درجه می خواهد برساند و تا چه مرحله ای از مرحله نظام سازی به سوی دولت اسلامی را می خواهد به پیش ببرد و اساساً قصد چنین کاری را دارد یا نه؟ و این چنین دید و نگرشی را مورد قبول دارد یا نه؟
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: فعلا شاهد حرکتی اساسی و مهم در این مورد نبوده ایم؛ اما در این مسیر به هیچ عنوان نباید وقفه ایجاد شود، همانطور که در سال های 78،82،83 و 88 در حوادث گوناگون با سرگرم شدن و مشغول شدن ملت و کشور به حواشی و چالش های بنیان کن وقفه ایجاد شد./225الف1/