کد خبر:۳۲۶۴۹۲
زیر گذر هفتگی اقتصاد در «خبرگزاری دانشجو»؛

از کشیده شدن عنان اسب تورم به دست رئیس‌جمهور تا پرداخت 70 درصد تسهیلات قرض‌الحسنه به کارمندان بانک‌ها/ آقای رئیس‌جمهور بر اساس کدام مستندات می‌گویید بنزین آلوده است؟

تخمین هزینه یک خانواده 4 نفره در ماه مبارک رمضان، فرا رسیدن موعد قسط هفتم توافقنامه ژنو و عدم تائید قسط ششم، واکاوی دلایل عدم پیگیری «پیمان پولی دوجانبه» توسط هیچ رئیس‌جمهوری، سخنان روحانی درباره مهار شدن نرخ تورم در دولت یازدهم، پرداخت 70 درصد تسهیلات قرض‌الحسنه به کارمندان بانک‌ها و حقایقی درباره بنزین پتروشیمی‌ها از مهمترین اخبار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» در این هفته بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در هفته‌ای که گذشت اخبار و رویدادهای مختلفی در حوزه اقتصادی رخ داد که به چکیده ای از مهمترین آنها اشاره می‌کنیم.

 

شنبه 24 خرداد 1393/ اگر بنزین پتروشیمی آلاینده است، چرا برای خرید آن درخواست بودجه کردید؟/ آقای رئیس‌جمهور بر اساس کدام مستندات می‌گویید بنزین آلوده است؟
مهدی موسوی‌نژاد، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» از ماجرای ممنوعیت تولید بنزین در پتروشیمی‌ها و شدت گرفتن واردات پرده برداشت و گفت: بر اساس آنچه که ما تاکنون متوجه شده‌ایم بنزین پتروشیمی‌ها به هیچ عنوان آلودگی‌ای بیشتر از بنزین وارداتی نداشتند.
 

 

 


شنبه 24 خرداد 1393/ 70 درصد تسهیلات قرض‌الحسنه بانک‌ها به کارمندانشان پرداخت می‌شود/ وام ازدواج را تسهیل کنید
عبدالکریم رجبی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، به مهمترین معضل نظام بانکی کشور اشاره کرد و گفت: یکی از معضلاتی که من بارها و بارها در نظام بانکی به آن اشاره کرده ام، این است که بانک‌ها به وظایف پولی و مالی خود نمی‌پردازند.
 

 


شنبه 24 خرداد 1393/ نتایج مصاحبه‌های استخدامی «شرکت ملی نفت» در مرحله تصویب قرار دارد
اداره کل روابط عمومی وزارت نفت در واکنش به گزارش «شرکت‌کنندگان بزرگترین آزمون استخدامی کشور در بلاتکلیفی» اعلام کرد: مصاحبه‌های استخدامی شرکت ملی نفت ایران در سال 1392، در موعد مقرر به اتمام رسیده و نتایج نهایی در مرحله اخذ تصویب قرار دارد.
 

 


شنبه 24 خرداد 1393/ جزئیات چگونگی خرید و فروش واحدهای مسکن مهر ابلاغ شد
وزیر راه و شهرسازی به منظور رونق بخشی به بازار مسکن پیرو مصوبه هیت دولت در تاریخ دوم بهمن 1392 مبنی بر حذف محدودیت های معاملات مسکن مهر، دستورالعمل اجرایی معاملات ثانویه مسکن مهر اعم از واحد های تمام شده و نیمه تمام را برای اجرا ابلاغ کرد.
 

 


یکشنبه 25 خرداد 1393/ بیست و چهارمین همایش پولی و ارزی آغاز به کار کرد
بیست و چهارمین همایش پولی و ارزی توسط پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی در سالن اجلاس سران با سخنرانی فرهاد نیلی دبیر همایش آغاز و با سخنرانی رئیس کل بانک مرکزی و وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه یافت.
 

 


یکشنبه 25 خرداد 1393/ همسویی سیستم بانکی و بنگاه‌ها برای خروج از رکود و کاهش تورم
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، فرهاد نیلی، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی و دبیر بیست و چهارمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی که با محوریت «چارچوب سیاست پولی و الزامات خروج از رکود تورمی» امروز در محل اجلاس سران آغاز به کار کرده است، گفت: در شرایط فعلی، اقتصاد کشور با مشکلات متعددی روبروست که به همین واسطه فرصتی برای ایجاد خطا نداشته و باید ریل‌گذاری سیاست‌های اقتصادی را به صورت مناسبی انجام دهیم.
 

 


یکشنبه 25 خرداد 1393/ خودروسازان: شورای رقابت حق تعیین قیمت ندارد/ نعمت‌زاده: نظرات خود را نهایی کرده و به حل اختلافات با شورای رقابت بپردازید
پس از جلسه ویژه نعمت‌زاده با خودروسازان، وزیر صنعت، معدن و تجارت از خودروسازان خواست تا در جلسه‌ای با شورای رقابت اختلافات فی‌مابین در زمینه قیمت‌های جدید خودروها را حل و فصل کنند.
 

 


یکشنبه 25 خرداد 1393/ آقای رئیس‌جمهور! عنان کدام اسب را کشیده‌اید؟!/ قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را؟
یک سال پیش حسن روحانی به عنوان اولین و مهمترین شعار انتخاباتی خود از «بهبود معیشت و ارزانی» سخن گفت؛ وعده‌ای که تا به امروز در جامعه و بر سر سفره‌های مردم نمود پیدا نکرده است.
 

 


یکشنبه 25 خرداد 1393/ بنزین پتروشیمی از اغلب پالایشگاه‌ها سالم‌تر است
مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی تاکید کرد بنزین ریفرمیت پتروشیمی همان بنزین ریفرمیت پالایشگاه است و بنزین ریفرمیت پتروشیمی‌ها به لحاظ ترکیبات بنزن، از وضعیت به مراتب بهتری نسبت به شرایط فعلی اکثر پالایشگاه‌های نفت کشور برخودار است.
 

 


دوشنبه 26 خرداد 1393/ جزئیات طرح دولت یازدهم برای مسکن اجتماعی، حمایتی و رهن ثانویه
جزئیات طرح دولت یازدهم برای «مسکن اجتماعی»، «مسکن حمایتی با در نظر گرفتن دو الگوی حمایت 10 ساله ثابت و 5 ساله پلکانی»، «بهسازی سکونت‌گاه‌های غیررسمی» و «تامین سرمایه در گردش بازار ثانویه رهن» منتشر شد.
 

 


دوشنبه 26 خرداد 1393/ رمضان امسال با زولبیا و بامیه 8500 تومانی
محمد نصرتی، رئیس اتحادیه کشوری قنادان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک 8500 تومان و درجه دو 8000 تومان تعیین شد که مورد تایید سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان نیز قرار گرفته است.
 

 


سه شنبه 27 خرداد 1393/ چرا تاکنون هیچ رئیس‌جمهوری پیگیر «پیمان پولی دوجانبه» نشده است؟/ دلار؛ ستون فقرات اقتصاد آمریکا
ابراهیم رزاقی؛ اقتصاددان و استاد دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» از الزامات اجرای سیاست «پیمان پولی دو جانبه» در شرایط فعلی اقتصاد ایران سخن گفت و بیان کرد: اقتصاد ایران نیز همانند اینترنت از صفر تا صد در دست امریکا قرار دارد و هر زمان که اراده کند، در فعالیت‌هایمان اختلال ایجاد می‌کند.
استاد اقتصاد دانشگاه تهران با بیان اینکه آمریکا هر کاغذی با هر حجم پولی چاپ می‌کند و ما آن را به عنوان پول(دلار) قبول می‌کنیم و در نهایت تمام سود به آمریکا انتقال پیدا می‌کند، گفت: لازم است پاسخی برای این سوال یافت که چرا تاکنون هیچ رئیس‌جمهوری به دنبال پیگیری موضوع «پیمان پولی دوجانبه» نرفته است؟
 

 


سه شنبه 27 خرداد 1393/ موعد قسط هفتم رسید، تائید قسط ششم نیامد
با وجود رسیدن زمان واریز قسط هفتم توافق‌نامه ژنو و گذشت 35 روز از موعد ششمین قسط هنوز خبری از تائید بانک مرکزی نشده است.
براساس زمان بندی قید شده در توافق نامه ژنو که پیش از این ذکر شد، قسط ششم از این هشت قسط به مبلغ 550 میلیون دلار باید 14 می مصادف با 24 اردیبهشت ماه به حساب بانک مرکزی ایران واریز شده باشد، اما اکنون که 35 روز از این موعد می‌گذرد هنوز خبری از تائیدیه بانک مرکزی منوط به دریافت 550 میلیون دلار نیست. 
 

 

 

چهارشنبه 28 خرداد 1393/ هزینه یک خانواده 4 نفره در ماه مبارک رمضان چقدر است؟ + جزئیات قیمتی 15 گروه کالایی پرمصرف روزه‌داران
هر چند 10 روز مانده به ماه مبارک رمضان هیچ صحبتی از سوی دولتی‌ها مبنی بر کنترل قیمتی کالاها به میان نیامده است اما بررسی نشان می‌دهد به طور میانگین یک خانواده چهار نفره چیزی در حدود 280 هزار تومان در این ماه هزینه خواهد کرد.
 

 

 


چهارشنبه 28 خرداد 1393/ مجامع عمومی در انتظار اجرای حکم همدستان مه‌آفرید
پس از اقدام قابل تقدیر قوه قضائیه در اجرای حکم مه‌آفرید امیرخسروی، اجرای احکام سایر متهمان دخیل در پرونده «اختلاس سه هزار میلیارد تومانی» نیز مطالبه‌ای است که مردم با گذشت زمانی نزدیک به دو سال و سه ماه از اعلام احکام نهایی پرونده، انتظار برآورده شدنش را دارند.
 

 


پنجشنبه 29 خرداد 1393/ مناطق آزاد چه اندازه به توسعه کشور کمک کردند؟/ باید در خرمشهر فرصتی را ایجاد کرد تا کارآفرینان جدید ایجاد صنعت کنند
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، برنامه ثریا در این هفته به سراغ مناطق آزاد تجاری رفت؛ محسن مقصودی، مجری برنامه، با مهندس اکبر ترکان، مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد، به صورت حضوری و با دکتر روح الله ایزدخواه، کارشناس مسائل توسعه منطقه ایی، به صورت تلفنی درباره موضوع برنامه به بحث و گفت و گو پرداخت.
 

 


پنجشنبه 29 خرداد 1393/ سقوط 1626 واحدی دماسنج تالار شیشه‌ای
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در پایان معاملات این هفته شاخص کل  با 1626  واحد کاهش به رقم 72873 واحد رسید که نسبت به هفته قبل 18/ 2 درصد کاهش را نشان داد.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار