به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، اکبری روز گذشته در مراسم بزرگداشت شهید چمران که با حضور دشتی، معاون سابق سیاسی امنیتی استانداری یزد و جمعی از اساتید دانشگاه های استان یزد در سالن منتظر قائم دانشگاه یزد برگزار شد، گفت: ما سه دهه از انقلاب را پشت سر گذاشتیم که کمیته امداد یکی از برکات وجودی رهبر کبیر انقلاب است که تا کنون اقدامات مختلفی را در راستای کمک به محرومان انجام داده است.
وی افزود: فعالیت های کمیته امداد در این دهه متفاوت از دهه های گذشته است؛ چرا که فقر امروز با فقر گذشته متفاوت شده و انتظارات جامعه اسلامی نیز بر این اساس تغییر کرده است.
رئیس کمیته امداد استان یزد خاطرنشان کرد: کارکرد ابتدای انقلاب کمیته امداد متفاوت از امروز بوده؛ بدین صورت که نگاه گذشته این نهاد، معیشت محور بوده؛ اما در شرایط فعلی براساس مطالبات رهبر معظم انقلاب به فعالیت های خود ادامه داده است که در این جهت در تلاشیم تا مددکاری نوین را در جامعه جاری کنیم.
اکبری تصریح کرد: ما سعی داریم معین دولت ها و نظام باشیم و در جهت کمک به محرومان و مستضعفان تلاش کنیم.
وی ادامه داد: امروز در دهه چهارم تشکیل کمیته امداد تحول اداری را در این نهاد تجربه می کنیم و بر خلاف احساس برخی از افراد در خصوص کمیته امداد، فعالیت های ما بیش از 140 سرفصل را دارا می باشد که به نوعی یک دولت کوچک و مکمل دولت است.
رئیس کمیته امداد استان یزد گفت: رسالت مهم ما که مردم و خانواده ها نیز از ما دارند، شامل سوق دادن خانواده ها به سمت خودکفایی و توانمندسازی خانواده ها در ابعاد مختلف و همچنین توسعه مشارکت های مردمی است که در این راستا نخبه پروری و اعطای عزت نفس مهمترین اهدافمان است.
اکبری تصریح کرد: ما به واسطه حمایت های فرهنگی در مصادیق مختلف در جهت نخبه پروری تلاش گام برداشته ایم که با این امکانات نخبه های متعددی را نیز به مراکز مختلف معرفی کرده ایم.
وی ادامه داد: رویکرد دوم ما شامل توسعه مشارکت های مردمی است که نگاه امداد نسبت به افراد و اقشار مختلف در کنار کمک مشارکت مادی، مشارکت معنوی نیز است و به دنبال ارائه سرویس های مددکاری نوین در خانواده ها هستیم.
رئیس کمیته امداد استان یزد تصریح کرد: بسیج، یکی از ارگان هایی بوده که به کمک آن در راستای فضای اعتمادسازی این اهداف را دنبال کرده ایم؛ بنابراین در شرایط فعلی مشارکت فکری و معنوی خانواده ها را از این طریق پیگیری خواهیم کرد.
اکبری با اشاره به انتظارات کمیته امداد از اساتید و فرهنیختگان علمی و دانشگاهی بیان داشت: محیط دانشگاه محل تضارب آرا و افکار مختلف است که ما نیز به دنبال آن بوده ایم تا افکار را به کار ببریم.
وی ادامه داد: در بخش تخصصی نیز تلاش ما در جهت به کار گیری متخصص و به کارگیری افکار آنها است که اساتید از نمونه های بارز آن هستند و آنها می توانند با کمک های تخصصی خود به ما در راستای رسیدن به اهداف خود کمک کنند.
رئیس کمیته امداد استان یزد خاطرنشان کرد: آنچه که به عنوان کلان از اساتید می توانیم در امداد استفاده کنیم، به نحوی است که اساتید به عنوان بهترین سفیران فرهنگی در جهت اقناع افکار عمومی تلاش کرده و نقش واسطه گری را از طریق آنها به مردم داشته باشیم و در اتاق های فکر از آنها استفاده کنیم./255ب2/