آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۷۱۳۲
اعتراف صریح اوباما به شکست در سوریه؛

تصورمان درباره پیروزی نیروهای مخالف «اسد» اشتباه بود

رئیس جمهور آمریکا گفت: تصور می‌کنم این موضوع که نیروهای مخالف میانه‌رو در سوریه قادر به شکست بشار اسد باشند صحیح نبوده و ما زمان بسیار زیادی را به تلاش برای همکاری با مخالفان سوری سپری کرده‌ایم.
تصورمان درباره پیروزی نیروهای مخالف «اسد» اشتباه بود

به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از سی‌بی‌اس؛ باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌بی‌اس آمریکا اعلام کرد که خلا امنیتی در خاور میانه بدون توجه به تصمیم سال گذشته آمریکا در حمایت از شورشیان میانه‌رو به گروه‌های افراطی اجازه پیشروی در مناطقی از عراق و سوریه را داده است.


وی در این مصاحبه گفت: تصور می‌کنم این موضوع که نیروهای مخالف میانه‌رو در سوریه قادر به شکست بشار اسد باشند صحیح نبوده و ما زمان بسیار زیادی را به تلاش برای همکاری با مخالفان سوری سپری کرده‌ایم.


رئیس‌جمهور آمریکا ادامه داد: زمانی که با کشاورزان، دندانپزشکان و مردمی مواجه هستید که هرگز پیش از این در نبردی حاضر نبوده‌اند و اکنون به مبارزه با ارتش بشار اسد پرداخته‌اند آنها  تنها با ارسال  تسلیحات نه تنها قادر به سرنگونی اسد نیستند بلکه توانایی مبارزه با جهادی‌های آموزش دیده را نیز ندارند. به نظر من توجه به این امر مساله برای مردم آمریکا و از آن مهمتر  واشنگتن و رسانه‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار