کد خبر:۳۲۸۲۶
همگام با بزرگترين کانون فرهنگي مذهبي کشور

با رهپویان وصال

اعتکاف بهانه‌اي شد تا يادي کنيم از خادمان فعال مذهبي و فرهنگي در سراسر کشور پهناورمان ايران.

نمي دانم تاکنون اسمي از کانون رهپويان وصال شنيديد يا نه، شايد خيلي از شمايي که اکنون مخاطب من هستيد، هرگز شامگاه تلخ حادثه تروريستي اين کانون را در 24 فروردين ماه 87 فراموش نکنيد.

آري شبي که هزاران نفر از مشتاقان صاحب الزمان (عج)، در حين سينه زني و فراق منتظرشان در حسينيه سيدالشهدا(ع)، همانجا که شنبه شبها ميعادگاه عاشقان ولايت و شهادت است، با انفجار بمب عمال صهيونيزم به جمع کردن تکه تکه‌هاي بدنهاي عزيزانشان ايستادند.

راستي چه روزهاي تلخي بود، شهادت، جانبازي و غربت خانواده‌ها.

درسته که آن دست‌هاي ناپاک فکر مي‌کردند که در شرف تشريف فرمايي مقام عظماي ولايت، نائب بر حق امام زمان (عج) به فارس، مهد تمدن ايران زمين مي‌توانند از حضور ميليوني هزاران عاشق در استقبال رهبرشان جلوگيري کنند، اما زهي خيال باطل...

خوب برگرديم سر اصل مطلب خودمان، اعتکاف اين زيباترين ميعادگاه بشريت با خالق خويش، همان که انسان با خروج از روزمرگي‌ها، درصدد ثبت زيباترين لحظات اين زندگاني دنيوي است.

بله کانون رهپويان وصال شيراز يا همان کانون سيد انجوي هر ساله پذيراي هزاران نفر از همشهريان و جوانان شيرازي است تا با مناجات‌ها و مداحي‌هاي دلنشين، سهمي هرچند کوچک در عبادت خالصانه همشهريانش داشته باشد.

به همين مناسبت خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، به سراغ چند تن از اين خادمان کانون رفته تا با انعکاس فعاليت‌هاي انجام شده در اين کانون سهم کوچکي در رسالت‌هاي خطير خبري جامعه داشته باشد.

زهرا دبيري، عضو هيئت مديره کانون فرهنگي مذهبي رهپويان وصال با اشاره به روند راه اندازي اين کانون از سال 76 گفت: از همان اول شنبه شب‌ها در مسجد بيمارستان، نمازي با جمع کوچکي شروع کرديم که به دليل استقبال زياد مردم و ايجاد مزاحمت در بيمارستان، به مسجد خيرات نقل مکان کرديم که پس از دو سال شخص خيري به نام آقاي جلاير، زمین 3000 متري را در خيابان شهيد آقايي وقف کانون کردند و در آن سوله‌اي به نام حسينيه‌ سيدالشهدا (ع) ايجاد کردند که از همان موقه تاکنون محل عشاق ابا عبدالله الحسين (ع) است.

وي در ادامه افزود: علاوه بر مراسم هفتگي شنبه شب‌ها، تمامي مراسم شب‌هاي ماه مبارک رمضان، ايام محرم و صفر، همايش و سمينارهاي علمي، فرهنگي، اجتماعي، سياسي در زمينه‌هاي مختلف و سفرهاي کربلا و کربلاي جنوب ايران و کاروان‌هاي 2000 نفري مشهد مقدس و... در اين کانون انجام مي‌شود.

دبيري به تشکل‌هاي دانش آموزي و دانشجويي وصال در سراسر کشور مانند تشکل وصال و باران اشاره کرد و گفت: کتاب‌ها و سي دي هاي سخنراني حجت الاسلام سيد محمد انجوي نژاد، به همراهي مباحث اخلاقي فرهنگي در اين تشکل‌ها توزيع مي‌شود.

عضو هيئت مديره کانون رهپويان وصال به موسسه خيريه اين کانون نيز اشاره کرد و اذعان داشت: 170 خانوار در شيراز تحت پوشش اين کانون قرار دارند.

وي با اشاره به دفتر مشاوره و کاريابي براي عموم نيز اظهار کرد: آموزشگاه شهداي رهپويان وصال در تمامي زمينه به جوانان شيراز در حال خدمات دهي است.

دبيري به دبيرستان و مرکز پيش دانشگاهي دخترانه و مدرسه راهنمايي پسرانه و دخترانه رهپويان نيز اشاره کرد و گفت: واحدهاي لجستيکي انتظامات و تدارکات، ميعاد وصل، انتشارات، امداد، تبليغات، کامپيوتر و... نيز از ارکان اين كانون مي‌باشند.

عضو هيئت مديره کانون رهپويان وصال اذعان داشت: کانون رهپويان وصال شيراز با هيئت عاشوريان اصفهان نيز ارتباط نزديکي دارد و استقبال گسترده جوانان، يکدستي و معنويت خاصي به اين مراسم بخشيده است.

افسانه جعفري، مسئول واحد ثبت نام خواهران نيز استقبال در مراسم اعتکاف امسال را بسيار گسترده از سال‌هاي پيش خواند و ميانگين سني افراد ثبت‌نام کننده در اين مراسم را بين 9 تا 45 سال برشمرد و گفت: اين مراسم در مسجد شهداي شيراز در قالب دو اعتکاف با جمعيتي بالغ بر20 هزار نفر برگزار خواهد شد.

وي همچنين ابراز داشت: تاکنون بيش از 30 هزار نفر به طور رسمي در اين کانون ثبت نام به عمل آورده‌اند.

اکبر بانشي، معاون اجرايي و مسئول حراست کانون به حضور آيت الله ايماني، حاج حسين يکتا، حاج مهدي سلحشور، حجت الاسلام محمد شريفاني، دکتر کوشکي، حجت الاسلام سيد محمد انجوي نژاد و ... به عنوان مدعوين اين مراسم اشاره و با ابراز تاسف بيان کرد: هنوز هيچ کمک مالي از جانب مردم و دستگاه‌هاي دولتي به کانون تزريق نشده است.

گفتني است، علاقمندان به برنامه‌هاي کانون رهپويان وصال شيراز مي‌توانند به آدرس اينترنتي www.rahpouyan.com مراجعه کنند./انتهاي پيام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار