کد خبر:۳۲۹۱۲۲
رئیس اداره مشاوره معاونت دانشجویی علوم پزشکی خراسان شمالی:

هیجانات دوران دانشجویی می‌تواند موجب گرایش به مواد مخدر شود

رئیس اداره مشاوره معاونت دانشجویی علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: دوری دانشجویان از محیط خانواده و تجربه و هیجانات خاص این دوران ممکن است افراد را به اضطراب، افت تحصیلی و حتی گرایش به مصرف مواد دچار کند.
هیجانات دوران دانشجویی می‌تواند موجب گرایش به مواد مخدر شود

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا نیکزاد بیان داشت: وجود افراد مصرف کننده در شبکه دوستان و خویشاوندان، ضعف مهارت های ارتباطی- اجتماعی و عملکرد آموزشی، فقدان حمایت های اجتماعی، مشکلات و فشارهای اقتصادی و شکست های عاطفی از مهمترین عوامل خطر تاثیرگذار بر نوجوانان و جوانان است.

 

وی تصریح کرد: دوری دانشجویان از محیط خانواده و تجربه زندگی جمعی و شور و هیجان خاص این دوران ممکن است افراد را به اضطراب، افت تحصیلی، رفتارهای خودآسیب رسان و حتی گرایش به مصرف مواد دچار کند.

 

رئیس اداره مشاوره معاونت دانشجویی علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به روند افزایشی مصرف مواد مخدر و الکل و تغییر الگوی مصرف این مواد از سنتی به صنعتی تاکید کرد: مسئولان باید برنامه ریزی فعال و گسترده ای را در حوزه پیشگیری مواد مخدر، ارتقای سلامت روان و افزایش سطح آگاهی جامعه انجام دهند.

 

نیکزاد با اشاره به اینکه اداره مشاوره معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه در این راستا برنامه های متعددی را اجرایی می کند، خاطرنشان کرد: برگزاری نشست های خوابگاهی در خصوص شناسایی انواع مواد مخدر و عوارض آن ها، تهیه پمفلت و بروشور های آموزشی، برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوعات مهارت های زندگی و پیشگیری از سوء مصرف مواد و برگزاری مسابقات ورزشی و برنامه های تفریحی فرهنگی از جمله این برنامه هاست.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار