کد خبر:۳۲۹۲۰۹
در نشست روسای مراکز دانشگاهی کرمان مطرح شد؛

مقدمات ایجاد انگیزه در اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها را فراهم کنیم

نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جنوب شرق کشور گفت: باید مقدمات ایجاد انگیزه در اعضای هیات علمی دانشگاه را فراهم کنیم.

به گزارش گروه «خبرگزاری دانشجو»، علی اصغر رستمی ابوسعیدی در نشست مشترک روسای واحدها و مراکز دانشگاهی استان کرمان بیان داشت: ضرورت دارد تا روسای واحدها و مراکز دانشگاهی استان با استفاده از تجارب ارزشمند اعضای هیات علمی، همگام با سیاست‌های اقتصادی دولت در شهرستان‌ها با تلاش مستمر و تعامل بیشتر در راستای اجرای طرح‌های اقتصاد دانش‌بنیان و مراکز رشد و تحقیقات علمی حرکت کنند.


بابک آل‌طه معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان نیز در این نشست گفت: لازم است روسای واحدها و مراکز دانشگاهی درخصوص برنامه‌ریزی جذب دوازده درصدی درآمدهای دانشگاه خارج از شهریه، تعیین میزان دریافت شهریه در واحدها و مراکز و دریافت اطلاعات مورد نیاز درخصوص وام و تسهیلات مورد نیاز طرح‌های عمرانی هماهنگی و همکاری شایسته‌ای با ستاد هماهنگی استان داشته باشند.


حمدالله منظری توکلی، دبیر هیات امنای استان نیز در این نشست بر اهمیت طرح‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد در واحدهای دانشگاهی تاکید کرد و یعقوب حاتمی، مدیر اداری و مالی ستاد هماهنگی استان هم تسویه حساب بدهکاری معوق دانشجویان در واحدهای دانشگاهی را خواستار شد./205ر/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار