يهودي سازي مسجد الاقصي توسط رژيم صهيونيستي با سرعت ادامه دارد
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اينترنتي الاسلام اليوم، زياد الحسن، مسئول اجرايي سازمان بين المللي القدس اذعان داشت: حفر 20 تونل براي ايجاد شهر گردشگري يهودي در زير مسجد الاقصي توسط رژيم صهيونيستي به پايان رسيده كه تعدادي از آنها افتتاح شده و تعدادي ديگر نيز همچنان در دست ساخت است.
وي تاكيد كرد: هدف اصلي از حفر اين تونل ها ايجاد شهر گردشگري يهودي بوده است.
مسئول اجرايي سازمان بين المللي القدس در گفت و گو با شبكه العالم در برنامه قدس در خطر است، تصريح كرد: سازمان هاي فلسطيني و عربي زيادي از برنامه هاي رژيم صهيونيستي اطلاع دارند و از اهداف و رويكردشان در مورد قدس اشغالي باخبرند، اما هيچ كس نمي تواند ادعا كند از همه تونل هاي در دست ساخت اطلاع دارد.
زياد افزود: واضح است كه بيش از يك هدف از ساخت اين تونل ها مد نظر بوده است و هدف از ساخت تونل در ديوار غربي مسجد الاقصي با جنوب آن متفاوت است.
وي تاكيد كرد: هدف اصلي از ساخت اين تونل ها ايجاد شهر گردشگري يهودي است تا به بازديدكنندگانش القا كند كه اين شهر يهودي زير مسجد الاقصي قرار داشته است.
مدير اجرايي سازمان القدس با اشاره به اينكه بخش زيادي از برنامه رژيم اشغالگر قدس براي يهودي سازي اين مكان شريف روي زمين اجرا مي شود، به برنامه هايي براي تسلط به روستاي سلوان و تبديل به آنچه باغ داوود ناميده مي شود و همچنين آماه كردن منطقه غربي قدس براي ايجاد كنيس قدسالنور در موازات با شهر قديمي قدس اشاره كرد.
زياد الحسن همچنين گفت: هم اكنون دفاتر و شركت هاي گردشگري زيادي براي ترويج برنامه هاي يهودي سازي فعاليت مي كنند؛ تا جايي كه گردشگران وارد شهر قدس شده و از آن خارج شوند، اما هيچ آثاري از اسلام را در آن نبينند./انتهاي پيام/