آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۰۳۱۵

هزینه افطاری‌های رئیس مجلس صرف امور خیریه می‌شود

هزینه مراسم افطاری رئیس مجلس شورای اسلامی در ماه مبارک رمضان امسال صرف امور خیریه و کمک به ایتام خواهد شد.
هزینه افطاری‌های رئیس مجلس صرف امور خیریه می‌شود

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، برنامه افطاری‌های امسال رئیس مجلس شورای اسلامی در ماه مبارک رمضان لغو و هزینه آن صرف امور خیریه و کمک به ایتام خواهد شد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی به سنت گذشته در اولین روز ماه مبارک رمضان میزبان ایتام کمیته امداد و بهزیستی بود و افطاری با سفرای کشورهای اسلامی در ایران نیز برنامه دیگر لاریجانی در ماه رمضان است.
 
بر خلاف سال‌های گذشته رئیس‌مجلس هیچ میهمانی دیگری برگزار نخواهد کرد و هزینه آن صرف امور خیریه خواهد شد.
 
در سال‌های گذشته رئیس‌مجلس میزبان گروه‌های مختلفی از فرهنگیان، خبرنگاران، مقامات و مسئولان دولتی، نمایندگان مجلس و خانواده‌های آنان، دیوان محاسبات، حفاظت مجلس، کارکنان قوه مقننه و کتابخانه مجلس بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار