کد خبر:۳۳۰۹۲۴
کریمی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

برخی می‏خواهند دانشگاه آزاد را به سوی اهداف انحرافی پیش ببرند

یک دانشجوی فعال فرهنگی دانشگاه آزاد بیرجند گفت: ابلاغیه حراست دانشگاه آزاد از منطق عقلانی به دور است و اینگونه اقدامات در راستای اهداف خاص برخی از افراد صورت می‏گیرد.

محمد امین کریمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بیان اینکه متاسفانه حجاب در دانشگاه‏ها به خصوص دانشگاه آزاد مقطعی شده است، گفت: درحال حاضر حجاب در دانشگاه‏ها وضعیت مناسبی ندارد و باید دید که چرا مسئولان با وجود شاهد بودن بسیاری از مسائل اقدام مناسبی در راستای برخورد با این موضوع انجام نمی‏دهند.

وی با اشاره به اینکه این وضعیت نگران کننده است، افزود: محیط دانشگاه باید مکانی آرام و به دور از مشکلات فرهنگی باشد، حال اگر این آرامش در دانشگاه نباشد نباید انتظار داشت که دانشگاه و دانشجویان به اهداف عالی آموزشی خود برسند.

این دانشجوی فعال فرهنگی دانشگاه آزاد بیرجند با اشاره به اینکه یک دانشجوی فاسد در دانشگاه مانند قرار دادن میوه ای خراب در میان جعبه میوه که به مرور زمان تمام میوه‏ها خراب می‏کند است، گفت: اگر جلوی بدحجابی در دانشگاه آزاد گرفته نشود وضعیت بدتر از این خواهد شد و کنترل غیر ممکن و علاوه بر آن دانشگاه نه تنها از اهداف اصلی خود باز می‏ماند؛ بلکه تبدیل به یک مکان فاسد می‏شود و موجبات بسیاری از مشکلات را فراهم خواهد کرد.

کریمی با بیان اینکه تا کنون متاسفانه هیچ اقدام جدی از طرف حراست دانشگاه آزاد بیرجند برای بهبود وضعیت شاهد نبوده‏ایم، گفت: باید دید که واقعا وظیفه حراست در دانشگاه چیست و چرا با وجود آیین نامه‏های انضباطی این قدر ضعیف عمل می کند.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد بیرجند تنها نهادی که به صورت جدی تر با این مشکل برخورد می‏کند دفتر فرهنگ است، افزود: باید دانست که برای حل مسئله بدحجابی همه قسمت ها باید با هم همکاری داشته باشند تا به نتیجه مطلوب برسند.

برخی می‏خواهند دانشگاه آزاد را به سوی اهداف انحرافی ببرند

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند با اشاره به ابلاغیه حراست دانشگاه آزاد مبنی عدم ورود حراست واحدهای دانشگاه آزاد در سراسر کشور در موضوع حجاب، گفت: جای تاسف دارد برای کسانی که برای یک مکانی که به عنوان یک مرکز علمی و فرهنگی شناخته می‏شود این گونه تصمیم می‏گیرند و می‏گویند در مقابل این موارد نباید برخوردی داشت.

کریمی با بیان اینکه این ابلاغیه از منطق عقلانی نیز به دور است، گفت: در هر صورت هدف از این گونه اقدامات را خود مسئولان باید پاسخ گو باشند؛ ولی چیزی که مشخص است این اقدامات در نتیجه یک سری سیاست‏ها و فشارهای افراد خاص است که می خواهد دانشگاه را به سوی اهداف انحرافی ببرد.

وی با اشاره به اینکه جای سوال است که مسئولان دانشگاهی ما چرا به این راحتی سیاست هایی را انتخاب می‏کنند که خواسته دشمنان نظام است، گفت: اینگونه اقدامات تحت فشار برخی از عوامل خاص قرار می گیرد.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد با بیان اینکه چرا مسئولان دانشگاه آزاد باید به این راحتی از کنار مسئله ای به این بزرگی یعنی بدحجابی که ریشه بسیاری از مشکلات است بگذرند، افزود: مگر وظیفه ریاست و حراست دانشگاه ها چیست و مگر بخشی از وظایف آنان این نیست که محیطی سالم و مناسب را برای دانشجویان طالب علم در دانشگاه فراهم کنند تا به دور از دغدغه‏های فرهنگی بتوانند آنچه را که لازم است فرا گیرند تا در آینده‏ای نه چندان دور برای جامعه مثمر ثمر باشند.

کریمی با بیان اینکه کم کاری حراست در خصوص موضوع بدحجابی به هیچ وجه قابل قبول نیست و باید پاسخگوی جامعه باشند، گفت: خوب می‏دانیم که این بد حجابی‏ها نه تنها در دانشگاه؛ بلکه گریبان کل جامعه را خواهد گرفت./145الف1/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار