کد خبر:۳۳۱۶۴۴
سهل‌آبادی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اقدامات 8 ماه گذشته، فضای وزارت علوم را خدشه‌دار کرده است/ نمایندگان مصرانه خواستار پرسش از وزیر علوم هستند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر سیاسی بودن این استیضاح گفت: این حرف صحیح نبوده و این استیضاح بر مبنای عملکرد وزارت علوم در ماه‌های گذشته مطرح شده است.
اقدامات 8 ماه گذشته، فضای وزارت علوم را خدشه‌دار کرده است/ نمایندگان مصرانه خواستار پرسش از وزیر علوم هستند
ابوالقاسم خسروی سهل‌آبادی، نماینده محلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات، در گفتگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص احتمال استیضاح وزیرعلوم و جلسه امروز علی لاریجانی، رئیس مجلس با امضاکنندگان نامه استیضاح گفت: من در جلسه امروز حضور نداشتم، اما نمایندگان امضاکننده این استیضاح، مصرانه خواستار پرسش از وزیر علوم هستند.
 
وی در خصوص تاخیر در اعلام وصول استیضاح، افزود: هیئت رئیسه مجلس و شخص آقای لاریجانی بر این باورند که با گفتگو و تذکر نمایندگان، ممکن است این موضوع حل شود و بنابراین نیازی به طرح استیضاح نیست.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در واکنش به این سئوال که آیا هیئت رئیسه مخافل استیضاح فرجی دانا است، گفت: نمی‌توانم صراحتا این را بگویم، شاید بتوان اسم آن را مخالفت گذاشت!
 
سهل‌آبادی، در خصوص ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر سیاسی بودن این استیضاح، تاکید کرد: این حرف صحیح نبوده و این استیضاح بر مبنای عملکرد وزارت علوم در ماه‌های گذشته مطرح شده است.
 
وی تاکید کرد: ما همانطور که در جلسه رای اعتماد هم گفتیم، تنها خواهان توجه به توصیه‌های مقام معظم رهبری در وزارت علوم هستیم، اما متاسفانه برخی اقدامات طی ماه‌های گذشته، موجب خدشه‌دار شدن فضای صحیح در این وزارتخانه شده است.
 
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس که نامه استضاح وزیر علوم را نیز امضا نکرده است، با بیان تذکرات مقام معظم رهبری نسبت به رویه موجود در وزارت علوم تصریح کرد: به طور کلی، خواسته‌های ایشان در دو مقوله "سیاسی-حزبی نشدن فعالیت دانشگاه‌ها" و همچنین "عدم توقف رشد علمی کشور" جای می‌گیرد.
 
سهل‌آبادی افزود: واقعا این تذکرات باید مورد توجه دولت و وزیر علوم قرار بگیرد.
 
وی تاکید کرد: این دولت با شعار "اعتدال"، رای مردم را اخذ کرده است، بنابراین باید در همان مسیری که به مردم وعده داده حرکت کند؛ متاسفانه برخی عناصر سیاسی منزوی که در انتخابات نیز از این دولت حمایت نکرده و حتی به آن رای نداده‌اند، امروزه در حال سهم‌خواهی هستند.
 
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان خاطرنشان کرد: اینگونه اقدامات، قطعا به اعتماد و امید مردم ضربه خواهد زد.
 
گفتنی است؛ درحالی که حدود 10 روز از طرح استیضاح وزیر علوم، توسط 50 نفر از نمایندگان می‌گذرد، روز گذشته، "الیاس نادران"، خواستار اعلام وصول این استیضاح از سوی هیئت رئیسه مجلس شد.
 
مواردی همچون "انتصاب‌های وزیر علوم در دو حوزه وزارتخانه و همچنین ریاست دانشگاه‌ها"، "بازگشت دانشجویان ستاره‌دار" و "دامن زدن به جو حزبی-سیاسی در دانشگاه‌ها"، مورد نقد نمانیدگان خواستار استیضاح قرار گرفته است.
 
البته همانطور که در این مصاحبه نشان داده شد، اقدامات وزیر علوم طی 8 ماه گذشته، صرفا مورد نقد نمایندگان امضاکنندگان نامه استیضاح نیست و سایر اعضای مجلس نیز، در زمینه روند کلی مدیریت این وزارتخانه، انتقادات قابل توجهی دارند.
 
مقام معظم رهبری، اخیرا در دیدار با جمعی از اساتید دانشگاه‌ها، در تذکری قابل تامل فرمودند: من خواهش می‌کنم از مدیران دانشگاه‌ها و مسئولان گوناگون مدیریتى که دانشگاه را مرکز جولان سیاسى و تلاش‌ها و فعالیتهاى جناح‌هاى سیاسى قرار ندهید، سم مهلک حرکت علمى این است که دانشگاه‌ها تبدیل بشوند به باشگاه‌هاى سیاسى؛ کارى که در یک دوره‌اى انجام گرفت.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار