کد خبر:۳۳۱۷۱۵

تصویب برنامه یک‌ساله کارگروه توسعه آموزش عالی قرآنی کشور

در هفتمین جلسه کارگروه توسعه آموزش عالی قرآنی، برنامه یک‌ساله کارگروه توسعه آموزش عالی قرآنی کشور بررسی و تصویب شد.
تصویب برنامه یک‌ساله کارگروه توسعه آموزش عالی قرآنی کشور

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هفتمین جلسه کارگروه توسعه آموزش عالی به ریاست جعفر میلی‌منفرد معاون آموزشی وزارت علوم و رئیس کارگروه توسعه آموزش عالی قرآنی کشور و حضور سایر اعضا از جمله معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، معاون آموزشی دانشگاه پیام نور، مدیرکل آموزش حوزه‌های علمیه، معاون آموزش دانشگاه فرهنگیان و علمی کاربردی برگزار شد.

 

در این نشست، میلی منفرد از بررسی و تصویب برنامه یک ساله کارگروه خبر داد و افزود: با توجه به نقش این کارگروه در نظام توسعه آموزش عالی قرآنی کشور، مقرر شد اعضای کارگروه طرح‌های خود برای اجرایی شدن برنامه‌های مصوب را تا جلسه آینده به دبیرخانه کارگروه ارائه دهند.

 

همچنین در این جلسه گزارشی از روند برگزاری نخستین همایش تحول آموزش عالی قرآنی که با حضور مدیران گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه‌های سراسر کشور و جمعی از اساتید مطالعات میان رشته‌ای دانشگاهی و حوزوی و تعدادی از مدیران ستادی وزارت علوم در دانشگاه تهران برگزار شد (موضوع ماده 15 قانون برنامه پنجم توسعه) ارائه شد.

 

در پایان این جلسه گزارش مکتوب اهم فعالیت‌های دو کمیته گسترش آموزش عالی قرآنی و برنامه ریزی آموزش عالی قرآنی ارائه شد.

 

گفتنی است، گردآوری آمار، منابع اطلاعاتی و ضوابط قانونی، تحلیل وضع موجود گسترش آموزش عالی قرآنی، رصد و پایش گسترش رشته محل‌های قرآنی، پاسخگویی به موارد ارجاعی به دبیرخانه کمیته از مهمترین اقدامات کمیته گسترش و تشکیل 30 جلسه کارویژه تحول رشته قرآن و حدیث به منظور طراحی سرفصل تجمیعی مقطع کارشناسی و تشکیل کارویژه تخصصی رشته‌های تطبیقی قرآنی نیز از اهم فعالیت‌های کمیته برنامه ریزی آموزش عالی قرآنی بوده است.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار