علوم و تحقیقات ایلام دوره‌های ورزشی برگزار می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۲۰۴۹
مدیر امور دانشجویی واحد علوم و تحقیقات ایلام:

علوم و تحقیقات ایلام دوره‌های ورزشی برگزار می‌کند

مدیر امور دانشجویی واحد علوم و تحقیقات ایلام گفت: این مرکز آموزش عالی در راستای تشکیل تیم‌های دانشگاهی اقدام به برگزاری دوره‌های ورزشی می‌کند.
علوم و تحقیقات ایلام دوره‌های ورزشی برگزار می‌کند

نظری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، حفظ سلامت قشر جوان بویژه دانشجویان را زمینه ای برای ارتقای سلامت کشور دانست و بیان داشت: ورزش مهمترین ابزار برای تقویت سلامت روح و روان آحاد جامعه است.
 

وی افزود: این مرکز آموزش عالی در راستای تشکیل تیم های دانشگاهی اقدام به برگزاری دوره های ورزشی در رشته های والیبال، فوتبال، فوتسال، شطرنج، بدمینتون، کشتی، جودو و کاراته می کند.

 

مدیر امور دانشجویی واحد علوم و تحقیقات ایلام سال تاسیس این مرکز آموزش عالی را 1390 عنوان کرد و ادامه داد: این واحد تا سال 1392 با دانشگاه آزاد ایلام به صورت مشترک به تشکیل تیم های ورزشی و اعزام آنان به مسابقات منطقه ای و ملی مبادرت می ورزید؛ اما از سال 1392 مستقل عمل می کند.


نظری با اشاره به مدال آوری تیم های فوتسال و کوهنوردی علوم و تحقیقات در مسابقات مختلف تصریح کرد: تیم های تنیس روی میز خواهران، شطرنج و ووشو برادران در ماه آینده به مسابقات منطقه ای و ملی اعزام خواهند شد.


وی با دعوت از تمام بانوان و آقایان شاغل به تحصیل در واحد علوم و تحقیقات ایلام خاطرنشان کرد: با اعلام فراخوان شرکت در دوره‌های ورزشی که از اول تیرماه آغاز شد، با استقبال متقاضیان و علاقه مندان مواجه شدیم.


مدیر امور دانشجویی واحد علوم و تحقیقات ایلام شرکت در دوره های ورزشی را رایگان دانست و افزود: این مرکز با استفاده از سالن ورزشی مجهز دانشگاه آزاد واحد ایلام و عقد قرارداد با سایر ورزشگاه ها و باشگاه های سطح استان اقدام به استعدادیابی دانشجویان، تشکیل تیم های برتر و شرکت در مسابقات استانی، منطقه ای و ملی می کند.


نظری خاطرنشان کرد: در صورت کسب رتبه از سوی دانشجویان این واحد، آنان از تخفیف شهریه و هدایای ویژه برخوردار خواهند شد./125الف2/

پربازدیدترین آخرین اخبار