رژیم سفاک اسرائیل پوسیده شده با تلنگری از هم خواهد پاشید
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد انزلی با اشاره به فرمایشات حضرت امام خمینی(ره) که فرمودند «اسرائیل غاصب است و هرچه زودتر باید فلسطین را ترک کند تا آرامش به منطقه بازگردد» آمده است: با آغاز ماه رمضان، رژیم صهیونیستی این لکه ننگ منطقه و سمبل نژادپرستی و افراط گرایی، باز هم با عربده و سر و صدای فراوان به بهانه ای واهی به باریکه نوار غزه حمله ور شده و به کشتار و سوزاندن زنان و کودکان فلسطینی روی آورده است و مثل همیشه، سکوت و تماشای جفتک اندازی صهیونیست های حرام زاده، تنها کاری است که از مدعیان دفاع از حقوق بشر و آزادی بر می آید.
این بیانیه می افزاید: در کنار این جنایات صهیونیست ها، نمایش مضحکی چندی قبل از طرف گروهی مزدور با ادعای مسلمانی و سنت پیامبر در عراق به روی پرده آمد. گروهی که در توهم تشکیل حکومت و مدعی بیعت گرفتن از جهان اسلام است و سر کرده آنها خود را خلیفه مسلمین می نامد! و در این راه از هیچ جنایت غیر انسانی با نام اسلام دریغ نمی کند و امروز که مردم غزه در محاصره و محتاج کمک هستند به مانند اربابان خود سکوت کرده و اقدامی نمی کنند و به جای آنکه اسلحه هایشان را به سمت صهیونیست ها و هدفشان را آزادی قدس و مسلمانان بدانند اسلحه ها را به سمت اتحاد جهان اسلام و از بین بردن وحدت دنیای اسلام قرار داده اند و آن گونه که خود را مدعی خلافت می دانند خود را موظف به دفاع از مسلمانان نمی دانند.
در ادامه این بیانیه آمده است: امروز با جهالت رژیم صهیونیستی و قدرت خداوند این پرده افتاد و پشت صحنه این نمایش معلوم شد و نقاب از چهره فتنه در عراق و در دنیای اسلام افتاد و فتنه گران رسوا شدند و نشان دادند که در پشت این چهره متظاهر و مدعی مسلمانی، مشتی مزدور آلت دست قرار دارد.
در بخش دیگری از بیانیه آمده است: رژیم صهیونیستی دیگر به انتهای راه رسیده، رژیمی که توان ایستادگی در مقابل موشک های مقاومت را ندارد و براستی که از خانه عنکبوت هم سست تر شده و ریشه های این رژیم سفاک که توسط خون بی گناهان سیراب می شد دیگر پوسیده شده است و با تلنگری از هم خواهد پاشید و وظیفه این کار بر عهده تک تک مسلمانان است، مسلمانانی که دیگر حجت بر آنها تمام و دست های پشت پرده آشکار شده است و مقاومت تنها راه تامین امنیت آنان است.
حال ما دانشجویان پیرو خط امام خامنه ای اعتقاد داریم که با حفظ وحدت در جهان اسلام، آینده از آن تمدن اسلامی است و در این جغرافیای تمدنی جایی برای اسرائیل و متحدان بین المللی و منطقه ای او نیست و نخواهد بود و به زودی اسرائیل و متحدانش محو و نابود خواهند شد و پیروزی حقیقی از آن حزب الله است.