کد خبر:۳۵۲۶۹۱
خوش گفتار در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

قوه قضائیه پرونده کرسنت را با وظیفه انقلابی و جهادگونه رسیدگی کند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد انزلی گفت: قوه قضائیه هر چه زودتر پرونده کرسنت را با وظیفه انقلابی و جهادگونه رسیدگی کند.

سحاب خوش‌گفتار در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، گفت: دولت بعد از استیضاح وزیر علوم و انتخاب سرپرستی که حتی رای اعتماد مجلس را برای وزارت آموزش و پرورش نگرفته است و تخصص و تجربه لازم را در این حوزه ندارد، عملا این پیام را داد که انتظارات چندانی در مورد تغییر رویکرد دولت نباید داشته باشیم.


وی افزود: دخالت مجلس در این مسئله با شانتاژ تبلیغاتی و رسانه‌ای دولت، جوری وانمود می‌شود که مسئله را سیاسی و جناحی جلوه دهد، در این اوضاع وظیفه اساتید متعهد و دانشجویان در راس آنها تشکل‌ها پررنگ تر است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد انزلی با بیان اینکه اساتید و دانشجویان می‌توانند یا بصیرت و اقدام به موقع جلوی بسیاری از اقدامات و تندروهایی که پوشش اعتدال دارند را بگیرند، گفت: تشکل‌های دانشجویی می‌توانند دانشگاه را از سیاست بازی و اقداماتی که آرامش کشور و سرعت رشد علمی را می گیرد پاک کنند.


خوش گفتار افزود: دانشجویان باید فضای آرام به دور از سیاست زدگی در دانشگاه ایجاد کنند و با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری که فرمودند: هیچ مانع و عاملی نباید پیشرفت علمی دانشگاه‌ها را سد کند، نباید اجازه دهند حرکت علمی کشور دور بیفتد.


وی با اشاره به وزارت نفت و پرونده کرسنت گفت: متاسفانه رئیس جمهور با دادن عنوان وزارت خانه برتر به وزارت نفت به نوعی حمایت همه جانبه را از وزیر نفت اعلام کرد و با این کار راه را برای استیضاح وزیر نفت به نوعی ناهموار کردند.


 مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد انزلی گفت: در این مسئله با اقدام مجلس ممکن است شائبه سیاسی بودن از استیضاح وزیر نفت تقویت شود.


خوش گفتار گفت: در این مسئله وظیفه انقلابی و  جهادگونه بر دوش قوه قضاییه است که هر چه زودتر به مسئله پرونده کرسنت یا پرونده‌های مشابه دیگر رسید‌گی کند و تمام واقعیت‌ها و زوایای این پرونده  را باز  و کار را برای احقاق حقوق مردم تسهیل و مجلس و حتی دولت را در اقدامات بعدی یاری کند.


وی در بخش دیگری گفت: رئیس جمهور با انتقادات پیاپی، به نوعی امکان مانور و پرداختن از مسائل گوناگون از جمله توافق ژنو را از صدا و سیما گرفت.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد انزلی گفت: ایشان به درستی منظور خود را از فاصله نقد و تخریب تعریف نمی‌کنند که با توجه به این تعریف بشود عمل کرد؛ به همین دلیل رسانه ملی که بودجه‌اش از بیت المال و از طرف دولت تعیین می‌شود به درستی نمی‌داند دولت چه چیز از او می‌خواهد تا برنامه‌هایش را با توجه به آن شکل بدهد.


خوش گفتار در ادامه گفت: آیا دولت فقط خواهان تریبون برای گفتن اقداماتش به صورت یک طرفه است؟ اگر این طور باشد واقعا جای تاسف است برای افرادی که برخورد صدا وسیما را در دولت نهم و دهم مورد انتقاد قرار می‌دادند و خودشان با شعار حقوق شهروندی به روی کار آمدند و تقاضایشان از رسانه ملی نوعی تک صدایی و سانسور خبری است.


 وی گفت: در این مسئله هم باز نقش تشکل‌ها پر رنگ تر و دقیق‌تر است، چرا که می‌توانند با اقدامات موثر و به دور از سیاست زدگی در محیطی آرام به بررسی اقدامات دولت در حوزه‌های مختلف بپردازند و در این مسائل به مانند رسانه‌ای قوی اقدام و انتقادات خود را با توجه به فرموده مقام معظم رهبری که دانشجو باید مطالبه‌گر باشد پیگیری کند.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد انزلی گفت: این نکته را به صدا و سیما اعلام می‌کنم که اگر فضا را برای گفتگو و انتقاد ببندد این رسانه‌های بیگانه هستند که با تحلیل‌های همراه با دروغ در آینده کار را حتی برای دولت سخت می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار