هادی مسعودی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، پیرامون چارچوب انتخابی وزیر علوم گفت: درست این است که همان حساسیتی که در قضیه وزیر علوم به خرج داده شد در تمامی مباحث به کار برده شود؛ ولی کاش انتخاب وزرا بر اساس دغدغههای انقلابی باشد نه حساسیتهای سیاسی.
وی افزود: متاسفانه در انتخاب وزیر علوم از همان ابتدا ما با موضوع سهمخواهی احزاب دست به گریبان بودیم و احزاب سیاسی بیشتر به دنبال منافع خود و حزب سیاسی خود میباشند نه منافع مردم.
دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز ادامه داد: اگر دغدغههای سیاسی کم شده و به صورت اصولی دغدغههای اصیل انقلابی جایگزین آن شود، چارچوب تعیین وزرا به درستی تبیین خواهد شد.
مسعودی با اشاره به پرونده کرسنت و خسارت زیادی که این قرارداد به صنعت نفت کشور وراد کرد، بیان داشت: اولین کسانی که در پرونده کرسنت باید به ملت پاسخگو باشند نمایندگان مجلس هستند که با انتخاب زنگنه و اکتفا به قولهای ساده، چنین صدمه اقتصادی را به کشور وارد کردند.
وی تصریح کرد: در پرونده کرسنت با سهل انگاری صورت گرفته از جانب وزیر نفت، ایران مبلغ هنگفتی جریمه شد و در حقیقت کوچکترین حرکت در مقابل این قصور استیضاح میباشد.
دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز ادامه داد: کاش به همان اندازه که در استیضاح وزیر علوم نمایندگان مجلس همصدا بودند در مقابل وزیر نفت و پرونده کرسنت نیز یکصدا عمل میکردند.
مسعودی با اشاره به عدم اختصاص یک تریبون در صدا و سیما برای بیان نقد توافق نامه ژنو گفت: به نظر من این نوع بایکوت رسانهای که دولت در مقابل منتقدین به توافقنامه در پیش گرفته است مصداق همان سازش است که این دولت دایهدار آن است.
وی افزود: دولت اعتدال با شعار کمکردن تحریمها علیه ایران وارد میدان شد؛ ولی پس از توافق ژنو 55 مورد تحرم جدید علیه ایران تصویب و اجرا شد و همین موارد مرهون اطلاعاتی است که در طی مذاکرات به طرف مقابل خواسته یا ناخواسته داده شد.
دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز در پایان خاطرنشان کرد: جریان دانشجویی باید به انتقادات خود از متن توافقنامه ادامه دهند و اجازه ندهند که تحلیلهای مسخره گروهی از افراد که نقش مهمی در این انقلاب نداشتهاند، مانع از دستیابی این ملت به حقوق حقه خود شود.