آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۳۵۹۲
گلزاری:

مشاوره های ازدواج زیر نظر اساتید با صلاحیت انجام شود

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از افتتاح مراکز مشاوره پیش از ازدواج در مهر ماه خبر داد و افزود: هر نوع مشاوره ازدواج، باید زیر نظر اساتید با صلاحیت انجام شود.
مشاوره های ازدواج زیر نظر اساتید با صلاحیت انجام شود

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،  «محمود گلزاری» روز سه شنبه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: در حوزه ازدواج و خانواده، نیازمند خدمات مشاوره هستیم، زیرا شرایط ازدواج و خانواده در کشور رضایتبخش نیست.

 

وی با اشاره به کاهش انگیزه ازدواج در تعداد زیادی از جوانان، و نیز افزایش سن ازدواج و افزایش طلاق گفت: در کشور به دلیل معیشتی و فرهنگی در این حوزه ها دچار مشکل شده ایم.

 

 

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه در شرایط کنونی، بسیاری از خانواده ها دچار گسست و آشفتگی شده اند، افزود: باید برای ازدواج جوانان از تجارب علمی استفاده شود.

 

گلزاری با بیان اینکه بسیاری از انتخاب های «دنیوی» که از سوی خانواده های انجام می گیرد و انتخاب های «شتابزده» که از سوی جوانان در امر ازدواج صورت می گیرد، مناسب نیست، خاطرنشان کرد: نیاز به مشاورانی آگاه، ضرورت ازدواج در میان جوانان است.

 

 

وی، آموزش مسایل جنسی را یکی از موضوعات حائز اهمیت در بین زوج های جوان نام برد و گفت: مشاوره و آموزش مسایل جنسی برای همسران جوان بسیار لازم است.

 

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با تاکید براینکه در شرایط کنونی چنین آموزش هایی از سوی برخی مراکز انجام می گیرد، افزود: متاسفانه در برخی مراکز، این آموزش ها به صورت اسلامی و علمی انجام نمی گیرد.

 

گلزاری با اعلام افتتاح مراکز مشاوره ازدواج در مهر ماه ادامه داد: این مراکز دارای تابلوهایی با آرم وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور هستند و به زوج های جوان، خدمات مشاوره تخصصی ارائه می دهند.

 

وی درمورد شرایط روانشناسانی که امکان اخذ این مجوز را دارند، گفت: داشتن پروانه، تاهل و گذراندن دوره های آموزشی، از شرایط اخذ مجوز مراکز مشاوره ازدواج و خانواده به شمار می رود.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار