آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۳۹۳
در اروميه

دوره آشنايي با فرايند عمليات و سازماندهي اسکله‌هاي نفتي برگزار مي‌شود

دوره آشنايي مديريت با فرايند عمليات و سازماندهي اسکله‌هاي نفتي با هدف ارتقاء سطح علمي کارکنان سازمان بنادر و بهره برداران از پايانه هاي نفتي 11 تا15 مرداد ماه سال جاري در مجتمع فرهنگي آموزشي بندر گلمانخانه اروميه برگزار مي شود.

به گزارش گروه علمي آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، جليل اسلامي، مديرکل امور بندري سازمان بنادر و دريانوردي گفت: سازمان بنادر و دريانوردي اين دوره را در راستاي اجراي وظايف حاکميتي خود و به منظور ساماندهي ايمني اسکله‌هاي نفتي و نظارت و کنترل عمليات تخليه و بارگيري مواد سوختي، برگزار مي كند.

گفتني است، در اين دوره که براي نخستين بار در سازمان بنادر و دريانوردي برگزار مي‌شود، رؤساي ادارات امور بندري بنادر تابعه سازمان، ناظرين اسکله‌هاي نفتي و همچنين رؤساي عمليات نفتي شرکت‌هاي طرف قرارداد حضور دارند.

اسلامي در پايان اظهار داشت: قرار است دوره‌هاي تکميلي و عملي و دوره‌هاي مشابه به صورت منظم در آينده برگزار شود./انتهاي پيام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار