آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۴۴۷۹
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه:

رمز موفقیت در مدیریت توجه به آموزه‌های دینی و پرهیز از دنیا زدگی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه گفت: رمز موفقیت در مدریت،نگاه از پایین به بالا، توکل بر مدبر هستی، توجه به آموزه‌های دینی واخلاقی و پرهیز از دنیا زدگی و دوری از شتاب زدگی در تصمیم گیری است.
رمز موفقیت در مدیریت توجه به آموزه‌های دینی و پرهیز از دنیا زدگی است

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و دبیر هیات امنای استان در جمع کارکنان مرکز آموزشی فرهنگی سما گفت: رمز موفقیت در مدریت، نگاه از پایین به بالا ، توکل بر مدبر هستی ، توجه به آموزه های دینی و اخلاقی و سیره معصوم و  پرهیز از دنیا زدگی و دوری از شتاب زدگی در تصمیم گیری است.


نوذر قنبری بر رعایت سلسله مراتب، مدیریت براساس منطق و امانتداری و ترجیح منافع جمعی بر منافع فردی تاکید کرد و ادامه داد: منطقی بودن مطالبات و توقعات سازمانی ، ساماندهی مدیران گروههای آموزشی، انضباط مالی و اداری، رعایت اصول اخلاقی، صداقت و اخلاق کاری، سامندهی و گزینش نیروهای حق التدریس باید ملاک کار باشد.
 
وی خاطر نشان کرد: از دیگر مسایل مهم در سیستم سما، اولویت دادن به مسائل فرهنگی و اقامه نماز ، رعایت بخشنامه حجاب و عفاف وساماندهی نظام ارجاعات در حوزه مسائل دانشجوئی، توسعه مهارت محوری ، تکریم ارباب رجوع و ضرورت عدالت و احترام متقابل، نگاه مساعدتی به امور رفاهی و  ادامه تحصیل کارکنان ، خلاقیت و نوآوری و انعطاف در برنامه ریزی و ارائه خدمات متمایز است.
 
محمد صید محمدی، معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد کرمانشاه  ضمن تشکر از حسن همکاری و فعالیت کارکنان سما، گزارشی ازپیگیری هاو هماهنگی های انجام شده با مسئولان استانداری و شهرداری ارائه و  برنامه های خود را در مورد تاسیس مدارس ورزش، توسعه فضای آموزشی، طرحهای رفاهی،  ایجاد شرکت تعاونی مسکن کارکنان سما و کاهش هزینه های جاری و پرسنلی تشریح کرد.
 
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای سما واحد کرمانشاه  نیز خواستار ارتقای سطح توانمندی های حوزه فرهنگ دانشکده شد و گفت: برگزاری دوره های خاص برای اعضای هیات علمی در حوزه فرهنگ، تاسیس رشته های گرافیک و الکترونیک و اتخاذ رویکرد مناسب در جذب نیروهای حق التدریس از الزامات کاری وی است.
 
سیروس احمدی ادامه داد: تسریع در ساخت محوطه دانشکده، دیوارکشی ، ساخت سردرب  ورودی ،  نصب تجهیزات سرمایشی دانشکده ، به کارگیری نیروها حفاظت فیزیکی و یکسان سازی پرداخت های کارکنان دانشکده با کارکنان دانشگاة ازاد اسلامی نیز در اولویت قرار دارند.
 
در ادامه ی جلسه ، تعدادی از کارکنان و اعضای حاضر در جلسه نیز مشکلات کاری و دیدگاه های خودرا  پدر مرود مسائل سما  عنوان کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار