کد خبر:۳۳۴۷۳۰

358 میلیارد ریال برای جبران خشکسالی در استان اصفهان اختصاص یافت

هیات وزیران تصمیم گرفت 358 میلیارد ریال برای جبران خسارت ناشی از خشکسالی در استان اصفهان اختصاص یابد.
358 میلیارد ریال برای جبران خشکسالی در استان اصفهان اختصاص یافت

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، هیات وزیران در جلسه 18 تیر 93 به پیشنهاد معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری و به استناد اصل 138 قانون اساسی برای اختصاص این مبلغ به استان اصفهان موافقت کرد.

بر اساس این مصوبه مبلغ 358 میلیارد ریال از محل منابع ماده 10 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و ماده 12 قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور (به نسبت مساوی) موضوع بند ش ماده 224 قانون برنامه پنجم توسعه برای جبران زیان های ناشی از خشکسالی در استان اصفهان و تامین خسارت عدم کشت به کشاورزان حوضه زاینده رود در اختیار استانداری اصفهان قرار گیرد تا برابر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.

بر اساس این مصوبه استانداری اصفهان موظف شد مطابق دستورالعمل معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری گزارش عملکرد این مصوبه را به این معاونت ارسال کند.

این مصوبه در تاریخ 29 تیر 93 توسط معاون اول رییس جمهوری ابلاغ شده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار