به گزارش «خبرگزاری دانشجو»،رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان ظهر دیروز در جلسه کارگروه اجتماعی – فرهنگی که در سالن شهدای دولت استانداری کردستان برگزار شد اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی میتوانند در اجرای طرحهای اجتماعی مکمل هم باشند.
طیب قدیمی،به پیشنهاد طرح کلینیک خانواده که از سوی معاونت اجتماعی بهزیستی استان کردستان در جلسه کارگروه اجتماعی – فرهنگی مطرح شد اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح با توجه به این که به حوزه خصوصی افراد وارد میشود و مداخلات دقیق و پیچیده انجام می شود نیاز به تامل بیشتر دارد و در حال ارزیابی مجدد است.
وی خاطرنشان کرد: برای اجرای چنین طرحی باید بستر بیرونی و تبعات آن در نظر گرفته شود چرا که مداخلات غیر حرفهای میتواند عوارض جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد و همچنین تمامی نهادها و ارگانها برای اجرای آن باید همکاری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به سه موج هجوم جمعیت به مناطق حاشیه شهرها در کردستان اشاره کرد و گفت: موج چهارم حاشیهنشینی شهری در کردستان به دلیل خشکسالی در راه است.
قدیمی افزود: مردم به عنوان یک ایرانی باید بپذیرند که خشکسالی جزئی از اقلیم ما شده است و دولت نمیتواند در این زمینه کاری از پیش ببرد و باید خود را با آن تطبیق داد.
وی از سانسور و عدم اعلام مشکلات به وجود آمده در منابع آبی کشور انتقاد و تاکید کرد: واقعیت خشکسالی باید پذیرفته شود و در این زمینه از سانسور و دادن قولهای غیر واقعی به مردم جلوگیری شود چرا که با پذیرش این پدیده پیش رو میتوان از وقوع موج چهارم هجوم جمعیت به مناطق حاشیه شهرها جلوگیری کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به واگذاری زمین در حواشی شهرها که از اراضی ملی محسوب میشوند اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از غصب و تصرف زمینهای ملی باید واسطهها شناسایی شوند چرا که ساکنان این مناطق مقصر نیستند و خود قربانی آن شدهاند.
وی خواستار تشکیل یک ستاد واحد برای شناسایی واسطههای واگذاری زمین در مناطق حاشیه شهرها شد و خاطرنشان کرد: بیان مشکلات اجتماعی نمیتواند مشکلات را حل کند بلکه باید برای حل مشکلات راهکار ارائه شده و عملیاتی شود.