کد خبر:۳۳۷۸۸۲
مسئول اردوهای جهادی دانشجویی شهرکرد:

سرمایه‌گذاری در استان چهارمحال با تحصیلات جوانان مرتبط نیست/ کمبود آب در ثروتمند‌ترین استان آبی کشور منطقی نیست

مسئول اردوهای جهادی دانشجویی شهرکرد گفت: درخواست مردم این استان از رئیس جمهور مصوباتی است که مشکل روستاها را حل کند. اگرچه ما در مرکز استان نیاز به اشتغالزایی داریم، اما فراهم کردن کارخانه‌ای با 500 میلیارد تومان هزینه در مرکز استان در حالی که تحصیلات اغلب جوانان این استان در زمینه کشاورزی و دامداری است اغلب باعث می‌شود تنها در این کارخانجات از جوانان ما به عنوان کارگر استفاده شود و برای تکنسین‌ها نیروها را از خارج از استان تأمین کنند.

همتیان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به حضور رئیس جمهور در این استان و مطالبات مردم از ایشان اظهار داشت: بنده به واسطه مسئولیتی که سال ها در اردوهای جهادی داشتم با دورترین نقاط و محرومترین مناطق این استان آشنایی کامل دارم. مشکلات این استان اغلب در چهار شهرستان محروم لردگان، اردل، کوهرنگ و کیار است.



مسئول اردوهای جهادی دانشجویی شهرکرد ادامه داد: این استان با توجه به مناطق محروم آن نیاز به نگاه ویژه در راستای زیرساخت‌های این مناطق و بویژه در بحث آب، راه‌ها، بهداشت، کشاورزی، دامداری و مباحث فرهنگی دارد.


وی افزود: این استان به یک تخصیص بودجه ویژه در کنار یک نگاه و برنامه‌ریزی دقیق برای حل مشکلات آن نیازمند است تا آنچه انقلاب و مردم مدنظر دارند محقق شود و مناطق محروم این استان نیز بتوانند خود را به حدی برسانند که شأن و جایگاه نظام جمهوری اسلامی می خواهد.



همتیان در ادامه بیان داشت: مردم این استان همواره و در هر کجا که نیاز به ایستادگی بوده خود را نشان داده، به طوری که همین روستاهای محروم تعداد زیادی از جوانان خود را در راه انقلاب و کشور فدا کرده اند.



وی در ادامه تصریح کرد: برای مثال روستای لندی در این استان و یا روستاهای شهرستان کوهرنگ حتی از کوچکترین امکانات رفاهی نظیر آب و برق نیز محروم هستند و همچنین بحث شبکه های صدا و سیما در این مناطق هنوز راه اندازی نشده است.



مسئول اردوهای جهادی دانشجویی شهرکرد ادامه داد: همچنین در روستاهای شهرستان لردگان، آب رسانی با مشکل روبروست، در حالی که این استان بیشترین منابع آب کشور را دارد. روستاهایی نظیر ده کهنه، قلعه سردشت لردگان، شاه نایب، باغ بهزاد و  قلعه مدرسه نیز از امکانات زیرساختی بهداشتی محروم هستند.



وی افزود: روستاهای شهرستان لردگان در خصوص جاده مشکلات عدیده ای دارند و در شهرستان کیار و روستای اسلام آباد، دهمرده و رحیم آباد نیز کمبود زیرساخت های بهداشتی، دامداری و کشاورزی مردم را با مشکل روبرو کرده، در حالی که رودخانه زاینده رود با آن وسعت از میان این روستاها می‌گذرد.



همتیان در ادامه اذعان داشت: درخواست مردم این استان از رئیس جمهور کشورمان مصوباتی است که مشکل این روستاها را حل کند. اگرچه ما در مرکز استان نیاز به اشتغالزایی داریم، اما فراهم کردن کارخانه ای با 500 میلیارد تومان هزینه در مرکز استان در حالی که تحصیلات اغلب جوانان این استان در زمینه کشاورزی، دامداری، آبزیان و از این دست است، باعث می‌شود تنها در این کارخانجات از جوانان ما به عنوان کارگر استفاده شود و برای تکنسین‌ها نیروها را از خارج از استان تأمین کنند.



وی ادامه داد: سرمایه گذاری‌ها در این استان باید بیشتر در زمینه‌های کشاورزی، دامداری و مشاغل مرتبط با پیشه و تحصیلات جوانان این استان باشد، بنابراین باید برنامه‌ریزی درستی در این زمینه صورت گیرد و مردم نیز تشویق شوند که در این موارد سرمایه گذاری کنند.



همتیان خاطرنشان کرد: بسیاری از زمین‌های کشاورزی استان در حال حاضر محتاج کود شیمیایی شده‌اند، در حالی که می‌توان از ظرفیت دامداری استان برای این موضوع استفاده کرد. من به عنوان مسئولی که سال‌ها با گروه‌های جهادی به مناطق محروم و صعب العبور این استان سفر کرده‌ام معتقدم که باید برنامه‌های مدونی در بحث کشاورزی، دامداری و باغداری در این استان با توجه به ظرفیت رودخانه عظیم زاینده رود و ظرفیت‌های آن تدوین شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار