گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفته ای که گذشت سینمای ایران با خبرهای متفاوتی همراه بود، خبر اول اینکه:
ادامه فیلمبرداری «شرفناز» حسن نجفی در منطقه چابهار
فیلمبرداری فیلم سینمایی «شرفناز» در منطقه چابهار در حال انجام است.
فیلمبرداری فیلم سینمایی «شرفناز» (راحله) به نویسندگی و کارگردانی حسن نجفی هم اکنون در منطقه چابهار در حال انجام است و طبق برنامه ریزیها اوایل ماه آینده نیز به پایان می رسد.
براساس این گزارش،تاکنون 20 درصد از کل کار مقابل دوربین رفته و طی یکی- دو روز گذشته نیز حمیرا ریاضی و ضرغام استادی اصل مقابل دوربین نجفی رفته اند. فیلمبرداری این فیلم به طور کامل در منطقه چابهار انجام خواهد شد.
«شرفناز» اثری کاملاً متفاوت با ساخته های پیشین نجفی خواهد بود و شرایط تولید آن با توجه به فضای بیابانی و مناطق کویری بسیار سخت است. این فیلم که مضمونی اجتماعی دارد قرار است بعد از آماده نمایش شدن در جشنواره های مختلف جهانی به نمایش درآید.
حمیرا ریاضی، ضرغام استادی اصل، علی اوسیوند، ایوب افشار، سعید گل بچه، خلیل خانی و یاسمن اوسیوند همراه با تعدادی از هنرمندان بومی منطقه بازیگران اصلی این فیلم هستند.
این فیلم چندی قبل با عنوان «راحله» از اداره نظارت و ارزشیابی مجوز ساخت گرفته بود که بعدا به «شرفناز» تغییر نام داد.
سایر عوامل اصلی این پروژه عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: بایرام فضلی، مدیر تولید: میترا احمدی، طراح چهره پردازی: علیرضا جوادپور، مشاور رسانهای: امین اعتمادی مجد، عکاس: فاتح شافعی.
پخش فیلمهای «میرکریمی» از آی فیلم
شبکه تلویزیونی آی فیلم چهار فیلم از ساختههای رضا میرکریمی را هفته جاری به روی آنتن میبرد.
شبکه تلویزیونی آی فیلم از 4 تا 7 مرداد فیلمهای رضا میرکریمی را هر شب پخش می کند.
بنا بر این گزارش، اینجا چراغی روشن است، زیر نور ماه، یک حبه قند و خیلی دور، خیلی نزدیک فیلم هایی هستند که در این مدت پخش خواهند شد.
این فیلم ها هر شب ساعت 30 دقیقه بامداد پخش خواهند شد و علاقه مندان می توانند تکرار آن را روزهای بعد ساعت 8:30 و 16:30 از شبکه تلویزیونی آی فیلم تماشا کنند.
مدیریت سینما از کارگردانها حمایت کند تا درباره فلسطین فیلم بسازند
کارگردان مستند «خاطراتی برای تمام فصول» تاکید کرد: باید ببینیم که سینمای ما چقدر به مقوله دفاع مقدس کمک کرده است که به عقیده من دفاع مقدس ما استثنا بوده و سینمای ما کاری در قبال جنگ انجام نداده است.
مصطفی رزاق کریمی کارگردان سینمای ایران در خصوص ورود فیلمسازان به موضوع فلسطین عنوان کرد: ما باید ببینیم که سینمای ما چقدر به مقوله دفاع مقدس کمک کرده است که به عقیده من دفاع مقدس ما استثنا بوده و سینمای ما کاری در قبال جنگ انجام نداده ایم.
کارگردان مستند «خاطراتی برای تمام فصول» افزود: یک مدیریت درست باید سینما را سر و سامان بدهد و از کارگردان حمایت کند تا بتواند در موضوع فلسطین قدم بردارد چون در سینمای خودمان اتفاق خیلی خاصی در مقوله دفاع مقدس رخ نداده است.
رزاق کریمی نصریح کرد: ما در جهان هم لابیگرهای ضعیفی هستیم چون در خارج از کشور هم میتوانستیم دفاع مقدس خود را معرفی کنیم اما این کار را نکردیم.
این کارگردان با اشاره به حوادث اخیر غزه و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بیگناه غزه تاکید کرد: فاجعه غزه تازه نیست و صهیونیست ها به قدری نفرت انگیز هستند که من در طی مدت 20 سالی که در خارح از کشور بودم هم قشر جوان اروپا از صهیونیستها تنفر عجیبی دارند.
«پول ک» یک فیلم با قهرمان نوجوان است/حضور الهام کردا در این فیلم
فیلم سینمایی «پول ک» به کارگردانی مهران ملکوتی و تهیهکنندگی رضا میرکریمی در گونه اجتماعی با قهرمانی نوجوان و بازی الهام کردا در بوشهر ساخته میشود.
مهران ملکوتی کارگردان فیلم سینمایی «پول ک» درباره تولید این فیلم سینمایی گفت: تهیهکنندگی این فیلم به عهده سیدرضا میرکریمی است و هر زمانی که ایشان تصمیم به شروع فیلمبرداری بگیرند فیلم را کلید میزنیم.
وی درباره ترکیب بازیگران این فیلم سینمایی گفت: الهام کردا فیلمنامه این فیلم را خوانده و به طور شفاهی قول حضور در این فیلم را داده است. همچنین فیلمبرداری این فیلم به عهده محمد آلادپوش است.
وی در ادامه درباره محل فیلمبرداری این فیلم سینمایی گفت: فیلمبرداری به طور کامل در شهرستان بوشهر انجام میشود و غیر از الهام کردا سایر بازیگران فیلم قطعاً بومی خواهند بود و این فیلم یک فیلم اجتماعی است.
شیلا رشیدیان نویسنده فیلمنامه این فیلم گفت: فیلم مخاطب خاصی ندارد اما قهرمانان آن یک نوجوان است، داستان فیلم خانوادگی است و درباره شخصی است که فکر میکند پدر شدن آسان است و تنها راه آن کسب درآمد است.
وی درباره جدا بودن حرف «ک» از «پول» در عنوان این فیلمنامه که در خوانش پولک است گفت: این فیلمنامه، هم درباره پول است و هم کم ارزشی آن را نشان میدهد و از سوی دیگر در ایران اولین بار که سکه ضرب شد به آن پولک می گفتند.
این فیلم قرار است برای شرکت در سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر آماده میشود.
«پول ک» نخستین تجربه کارگردانی مهران ملکوتی است وی از سال 1377 به عنوان صدابردار در سینمای ایران حضور دارد و آثار زیادی را نیز صدا گذاری کرده است.
سینماهای نمایش دهنده فیلم «امروز» اعلام شد
اکران فیلم سینمایی «امروز» به کارگردانی رضا میرکریمی از صبح امروز چهارشنبه اول مرداد در 22 سینما کشور آغاز شد.
اکران فیلم «امروز» در تهران با نمایش فیلم در 12 سینما آغاز شده است.فیلم «امروز» در تهران به سر گروهی سینما استقلال و در سینماهای آزادی ، استقلال، مرکزی، پردیس ملت،سمر قند، پردیس زندگی، ماندانا،شکوفه، سپیده ،فرهنگ، اریکه ایرانیان ،جوان ،آغازشده است و قرار است به زودی سینماهای دگیر نیز به این گروه اضافه شود.
همچنین اکران فیلم «امروز» در 10 سینما در شهرستانها و مراکز استانها آغاز شده است .
«امروز» عنوان آخرین ساخته رضا میرکریمی است که اولین همکاری وی با پرویز پرستویی هم به شمار میرود. این فیلم براساس طرحی از رضا میر کریمی است و فیلمنامه آن را شادمهر راستین و رضا میر کریمی نوشتهاند.
در این فیلم پرویز پرستویی، سهیلا گلستانی، شبنم مقدمی، حسام محمودی، اشکان جنابی، آسیه ضیایی، آوا شریفی، مدیا ذاکری، روزبه حصاری، امیر کربلایی، مرتضی آقا حسینی، مهتاب کُرکوندی، امین میری، شهلا نَدری، شیرین فرخندهنژاد، سجاد تابش، مرجان قمری، مهناز میرزایی، نیوشا گودرزی، علیاصغر کُردبچه، عباس موسوی، گیتی قاسمی، مریم توکلی، امیر یوسفی و مهناز میرزایی بازی میکنند.
در خلاصه داستان امروز آمده است: یونس راننده تاکسی کهنهکار در پایان یک روزِ کاری به زن جوانی کمک میکند تا به بیمارستان برسد. غافل از اینکه در بیمارستان اتفاقات زیادی در انتظارِ اوست.
صدور پروانه نمایش 4 فیلم برای شبکه نمایش خانگی
شورای صدور پروانه نمایش خانگی برای 4 عنوان فیلم پروانه نمایش صادر کرد.
در جلسه 22تیر شورای پروانه نمایش خانگی که با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد،فیلمهای :«زن ها چی می خوان» به تهیه کنندگی وکارگردانی عباس رافعی ، انیمیشن «دندانپزشکی» به کارگردانی مانی وطن دوست و تهیه کنندگی دکتر بهزاد لطیفیان ، انیمیشن "مبارزه با پرندگان خشمگین "به کارگردانی امیر سرکندی و تهیه کنندگی هنرنمای پارسیان ، و سریال «شاهگوش 28-27 » به کارگردانی سید داوود میر باقری و تهیه کنندگی محمد امامی و مهران برومند موفق به اخذ پروانه نمایش در شبکه خانگی شدند.
همچنین در این جلسه برای5 عنوان فیلم خارجی نیز پروانه نمایش صادر شد .
واکنش جمال شورجه به جلسه مشاور فرهنگی رئیس جمهور با برخی سینماگران
ریاست جمهوری جای کوچکی نیست که با نفرات محدودی جلسه تشکیل شود
جمال شورجه درباره برگزاری جلسه مشاور رئیس جمهور با نفرات محدودی از سینماگران گفت: بحران مسئولیت و تعهد راهحلهای ریشهای لازم دارد که با نیروی انسانی متعهد حل میشود این موضوعات میتوانست در این جلسه مطرح شود.
جمال شورجه کارگردان سینما و عضو شورای پروانه ساخت فیلم سینمایی درباره جلسه روز گذشته عدهای از سینماگران با حسامالدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس جمهور گفت: باید از تمام کسانی که با نظرات مختلف که دغدغه سینما دارند دعوت شود و نظرات آنها به سمع مشاور رئیس جمهور برسد و اینکه قشر خاصی از سینماگران و یا مدیران دعوت شود خیلی با تعاریف و شعارهای دولت تدبیر و امید سازگار نیست.
وی افزود: یکی از تدابیر دولت تدبیر همافزایی عناصر مختلف سینما است زیرا کمک میکند چرخ سینما به خوبی بچرخد و افکار مختلف و عقاید گوناگون در خصوص روشن ماندن چراغ سینما مطرح شود که البته این به معنی خطکشیهای سیاسی نیست.
وی افزود: برای رفع مشکل بحران مخاطب باید طیفهای مختلفی دیده شود بالاخره ریاست جمهوری جای کوچکی نیست که با تعداد محدودی جلسات تشکیل شود و باید تعداد عامتری در جلسه حضور داشته باشد و نظرات مختلف کارشناسی گرفته میشد و برای رفع مشکلات سینما استفاده میشد.
کارگردان فیلم سینمایی «33 روز» با اشاره به اینکه مشکل اصلی در سینما مشکل معنویت، اخلاق و خدا است، اظهار کرد: در سینمای ما جایگاه این مضامین خالی است برای رفع این معضل و مشکل باید سازمان سینمایی و سیاستگذاران مستقل به صورت ریشهای تدبیر کنند و حتی اگر چراغهای سینما با مخاطب زیاد روش باشد اما اگر این سینما عطر معنویت، خدامحوری و تعهد و مسئولیت خصوصاً در این برهه که انواع و اقسام توطئهها و فتنهها علیه نظام جمهوری اسلامی و علیه انسانیت و جهان اسلام شکل گرفته تأثیر نخواهد داشت.
شورجه افزود: این بحران مسئولیت و تعهد و سایر بحرانهایی از این دست راهحلهای ریشهای لازم دارد که با نیروی انسانی متعهد حل میشود که البته ما در سالهای گذشته ورود نیروهای زیادی به سینما را داشتهایم اما باز هم در روی همان پاشنه قبلی میچرخد.
این کارگردان سینمای کشورمان گفت: این موضوعات میتوانست در حضور جناب آشنا مشاور رئیس جمهور مطرح میشد تا کسانی که دغدغه معنا و مشکلات کلان فکری در سینما دارند بتوانند نظراتشان را طرح کنند که البته بنده پیشداوری نمیکنم و انشاءالله در این جلسه افرادی با این نگاه حضور داشتهاند.
وی با اشاره به اینکه ما نباید فقط به جسم سینما توجه کنیم و روح سینما نیز نیاز به توجه دارد، گفت: اصل قضیه در سینما روح سینما است که همان محتوای آن است و قرار است این جسم لاغر را به جسم فربه به لحاظ اقتصادی تبدیل کند اما باید دید این جسم فربه به کدام سمت میرود و چه افکار و اندیشه هایی از خود بروز میدهد.
شورجه در پاسخ به این سؤال که با توجه به برگزار نشدن جلسات اصلی شورای عالی سینما تاکنون به نظر شما نباید اعضای این شورا به طور کامل در این جلسه با مشاور رئیس جمهور شرکت میکردند، گفت: من نمیدانم چه تدبیر و سیاستی پشت این جلسه است و چه مباحثی قرار است در آنجا مطرح شود اما دورادور احساس میکنم دوستانی که دعوت شدهاند بیشتر دغدغه صنفی دارند و میخواهند چنین دغدغههایی را با مشاور رئیس جمهور مطرح کنند که این همان پرداختن به جسم سینما است.
وی افزود: امیداورم مسائلی به غیر از این و مسائلی کلیدیتر و زیربناییتر در دستور جلسه قرار بگیرد. امیدوارم جناب آشنا خود به این مسائل توجه کند و سینماگران را با این معانی آشنا کند که فقط نباید به مباحث صنفی و صورت ماجرا پرداخت.
شورجه در خاتمه خاطرنشان کرد: امیدوارم یکی از طرفین جلسه چنین مسائلی را طرح موضوع کرده باشند و راهکارهایی برای برونرفت از این مشکلات اندیشیده شود.
صبح دیروز نشستی با عنوان «بررسی سند ساماندهی و توسعه سینمایی کشور» با حضور عدهای از سینماگران به همراه حسامالدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس جمهور و حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، که در آن سینماگران از همه طیفها حضور نداشتند.
نقدی بر نشست مشاور فرهنگی رئیس جمهور با سینماگران
نقش کمرنگ شورای عالی سینما در بررسی یک سند زیربنایی/جایخالی طیفهای مختلفی از سینماگران
نشست مشاور فرهنگی رئیس جمهور با سینماگران روز گذشته در حالی برگزار شد که جای خالی طیفهای مختلف سینماگران در این نشست مشهود بود و بررسی سند ساماندهی و توسعه سینمایی کشور بدون حضور کامل اعضای شورای عالی سینما انجام شد.
صبح دیروز نشستی با عنوان «بررسی سند ساماندهی و توسعه سینمایی کشور» با حضور عدهای از سینماگران به همراه حسامالدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس جمهور و حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، موضوعی که در این نشست جالب توجه است عدم دعوت سینماگران از همه طیفها است.
برگزاری «بررسی سند ساماندهی و توسعه سینمایی» بدون همه اعضای شورای عالی سینما
نشست صبح دیروز با سینماگران درحالی برگزار شد که پس از گذشت حدود 4ماه از اعلام ترکیب جدید شورای عالی سینما متشکل از سینماگرانی چون مسعود جعفریجوزانی، خسرو سینایی، پرویز پرستویی، منوچهر محمدی، احمدرضا درویش، سیدرضا میرکریمی و فرهاد توحیدی که باید به ریاست رئیس جمهور تشکیل شود، هیچ یک از جلسات این شورا با حضور رئیس جمهور رنگ و بوی اجرایی نگرفته است و تاکنون تنها یک جلسه مقدماتی این شورا بدون حضور رئیس جمهور برگزار شده، نکته اینجاست که نشست دیروز سینماگران با حسامالدین آشنا با عنوان «بررسی سند ساماندهی و توسعه سینمایی کشور» انجام شده است، اگر این نشست یک دورهمی سینمایی با دولت بود نباید تحت چنین عنوانی برگزار میشد، اما اگر هدف بررسی یک سند زیربنایی سینما مانند«ساماندهی و توسعه سینمایی» است حداقل باید با حضور کامل اعضای شورای عالی سینما برگزار می شد که در نشست دیروز تنها فرهاد توحیدی، خسروسینایی و منوچهر محمدی از اعضای این شورا در جلسه حضور داشتند.
جای خالی طیفهای متفاوت سینماگران
موضوع قابل تامل دیگر نحوه دعوت از سینماگران در این نشست است، مدیران سازمان سینمایی که در این نشست حضور داشتند سید مصطفی ابطحی معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی ، محمدرضا جعفری جلوه مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی، محمد احسانی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی ، علیرضا رضاداد مشاور ارشد سازمان سینمایی، سید روحالله حسینی مدیر مطالعات و توسعه دانش و مهارتهای سینمایی سازمان سینمایی ، مجید مسچی مدیرعامل موسسه سینماشهر و حسین مسافر آستانه مدیرعامل موسسه رسانههای تصویری بودند.
همچنین هنرمندانی چون، محمد مهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما و فرهاد توحیدی رئیس هیاتمدیره خانه سینما،رضا کیانیان، خسرو سینایی، منوچهر محمدی، فرشته طائرپور، کمال تبریزی ، محمد آلادپوش، غلامرضا فرجی، مرتضی شایسته، جواد طوسی، ابراهیم مختاری، امیر اثباتی، کیوان کثیریان، زهرا مشتاق، به عنوان اعضای صنوف و سید محسن هاشمی، مهرزاد دانش دو پژوهشگر سینمایی دعوت شده به این نشست بودند.
این شیوه چینش میهمان ذهنها را به سمتی سوق میدهد که گویی دایرهای از سینماگران خودی تشکیل شده و مابقی سینماگران خارج از این دایره قرار گرفتهاند، در این بین جای خالی برخی فیلمسازان سینمای دفاع مقدس و سینماگرانی که فیلمساز دینی محسوب می شوند و می توانستند دغدغه های انقلابی خود نسبت به سینمای ایران را با مشاور رئیس جمهور در میان بگذارند در این نشست کاملا خالی بود.
مشی اعتدالی در سینما کجاست؟
اگر ترکیب میهمانان این نشست که عدهای از آن ها عضو شورای مرکزی صنف خود هستند و شاید به همین دلیل میهمان نشست با مشاور رئیس جمهور شدهاند و حتی اگر با همین نگاه صنف محور به برگزاری نشستی با اصحاب سینما در نهاد ریاست جمهوری بنگریم عدم حضور برخی تهیه کنندگان از جامعه صنفی تهیه کنندگان سینما که فیلمسازان بخش خصوصی هستند و در دو سال گذشته به فعالیت های صنفی از جمله بیمه هنرمندان پرداخته اند جای سوال دارد.
باید دید برگزاری چنین جلسهای که از نگاه صنفی، فکری و حتی حقوقی تبدیل به یک جلسه یک سویه شده است با مشی دولت یازدهم که با عنوان اعتدال روی کار آماده هم سو است یا خیر.
حمایت اعضای شورای صدور پروانه ساخت فیلمسازی از مردم مظلوم غزه
جلسه شورای صدور پروانه ساخت فیلمسازی،در حمایت از مردم مظلوم غزه امروز تشکیل نخواهدشد.
جلسه شورای صدور پروانه ساخت فیلمسازی ،امروز – چهارشنبه اول مرداد- به دلیل همراهی و حضور اعضای این شورا با تجمع هنرمندان که به منظور حمایت از مردم مظلوم غزه در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار می شود ،تشکل نمی شود.
علاوه بر اعضای شورای صدور پروانه ساخت فیلمسازی ،جمعی از مدیران سازمان سینمایی نیز در اجتماع امروز هنرمندان حضور خواهند یافت.
اولین تجربه تهیهکنندگی طهورا ابوالقاسمی و مهتاب کرامتی به تدوین رسید
«مرز خطر» اولین مجموعه نمایش خانگی (مسابقه بدلکاران حرفهای) تجربه مشترک تهیه کنندگی طهورا ابوالقاسمی و مهتاب کرامتی به مرحله تدوین رسید.
اولین تجربه تهیهکنندگی طهورا ابوالقاسمی و مهتاب کرامتی به تدوین رسید
تصویربرداری این مجموعه مدتی پیش در لوکیشن اصلی این کار در حوالی تهران به پایان رسید و به تازگی تدوین ان توسط میثم میرزایی آغاز شده است.
مسابقه بدلکاران حرفه ای برای اولین بار است که در سطح ایران برگزار می شود و بعد از مراحل فنی قرار است وارد بازار شبکه نمایش خانگی شود.
این مسابقه در 22 مرحله بین دو گروه بدلکاران به سرپرستی علیرضا قره خانی انجام شده است. در هر گروه 4 مرد و یک زن حضور دارند. این خانم ها به عنوان سرتیم و هدایت کننده گروه هستند. الهه منصوریان مدال آور ووشو جهان و مرجان کلهر مدال آور اسکی این گروه را همراهی می کنند.
«مرز خطر» تجربه ای تازه در حوزه نمایش خانگی است
عوامل تولید این پروژه عبارتنداز:طهورا ابوالقاسمی و مهتاب کرامتی، سرمایه گذار:ابوالفضل رضایی، مجری پروژه:سید امیر فیض اردکانی، مدیرتولید:سمیرا علایی، کارگردان بخش مسابقات:محمد علی طالب آبادی، مشاورفنی مسابقات:علیرضا قره خانی، نویسنده و کارگردان فیلم اکشن:سحر مصیبی، مشاور هنری پروژه:میثم میرزایی، برنامه ریز:آذر تجلی، مدیران تصویربرداری:رضا شیخی، آرش خلاق دوست، طراح گریم:سودابه خسروی، عکاس:حسن ناحی، تصویربردار پشت صحنه:اصلان شاه ابراهیمی،مشاور رسانهای:بیتا موسوی، طراح دکور:حسین موسوی، مدیر صحنه:پرستو صدارئی، لباس: حسین طهماسبی، تدوین: میثم میرزایی و حمید نجفی راد، جلوههای ویژه میدانی: محسن روزبهانی، جلوههای ویژه کامپیوتری: علی تصدیقی، فرهاد فرهنگ و سام لبیب.
از بدلکاران و ورزشکاران این مجموعه نیز می توان به:علیرضا قره خانی، الهه منصوریان، احسان ایمانی، علی میرعلم زاده، محمد سلیمانی، محمدرضا شجاع، مرجان کلهر، اسماعیل تکمه داشی، احسان میرزایی، امیر حسین طبی، شهربانو منصوریان، یاسر شعبانی.
آغاز پیش تولید فیلم تازه بهروز افخمی تا ۱۰ روز دیگر /نقش قاسمخانی در فیلمنامه «میلاد»
تهیهکننده فیلم«میلاد»با اشاره به اینکه فیلم با حضور افخمی، قاسمخانی و تنابنده ساخته میشود درباره نقش قاسمخانی در فیلمنامه این فیلم گفت: مگر میشود پیمان قاسمخانی در کار باشد و از تجربیات وی در زمینه فیلمنامه استفاده نشود.
محمد کمالیپور تهیهکننده فیلم سینمایی «میلاد» درباره روند تولید این فیلم سینمایی به کارگردانی بهروز افخمی گفت: به دلیل انصراف مهران مدیری از بازی در این فیلم (به جهت ساخت سریال اتاق عمل) خشایار الوند نویسنده این فیلم نیز برای همکاری با مهران مدیری از حضور در این کار انصراف داد و به این دلیل بهروز افخمی خود در حال بازنویسی این فیلمنامه است.
وی افزود: در حال حاضر مرحله بازنویشی فیلمنامه در حال انجام است اما حضور محسن تنابنده و پیمان قاسمخانی به عنوان بازیگر در این فیلم قطعی شده است.
کمالیپور در پاسخ به این سوال که آیا از حضور پیمان قاسمخانی به عنوان نویسنده در این کار استفاده خواهد شد؟ گفت: قطعا، مگر میشود پیمان قاسمخانی در کار و از تجربیات وی در زمینه فیلمنامه استفاده نکند.
قطعا حضور وی مثمر ثمر خواهد بود و به طور قطع اگر نظری در متن داشته باشد من و بهروز افخمی خوشحال میشویم که از آن استفاده کنیم.
کمالیپور درباره نقش اول این فیلم سینمایی گفت: قصه این فیلم درباره دو شخص است که با هم درگیر میشوند و نقش محسن تنابنده و پیمان قاسمخانی به نوعی روبروی هم است و اینگونه نیست که یکی نقش کمتری داشته باشد و دیگری نقش بیشتر اما محوریت قصه با پیمان قاسمخانی است که شخصیت دکتر فرشاد را بازی میکند.
وی درباره کارگردانی این فیلم نیز خاطرنشان کرد: این فیلم قطعا با تیم 4 نفره من، بهروز افخمی، پیمان قاسمخانی و محسن تنابنده ساخته میشود.
کمالیپور درباره زمان آغاز فیلمبرداری فیلم میلاد گفت: بازنویسی متن فیلمنامه حدود 10 روز دیگر تمام میشود و پس از آن سریع وارد مرحله پیشتولید میشود. این متن قصه جذابی دارد و من فکر میکنم قصه نو و کمدی است. به این دلیل دوست داشتم متن بیشتر پخته شود.
وی درباره حضور این فیلم در جشنواره سی و سوم فجر گفت: باید فیلم تمام شود و بعد تصمیم بگیرند که فیلم را اکران کنیم یا برای حضور در جشنواره فیلم فجر اقدام کنیم.