کد خبر:۳۳۵۶۴۲

برگزاری دوره تربیتی آموزشی«بشارت» در قم

دوره تربیتی آموزشی«بشارت» با حضور ۱۵۰ نفر از دانشجویان در قم برگزار می شود.
برگزاری دوره تربیتی آموزشی«بشارت»  در قم

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در رابطه بادوره ‌10 روزه تربیتی آموزشی «بشارت» گفت: این دوره هر ساله به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با هدف افزایش سطح معرفت دینی و بصیرت سیاسی در راستای تربیت نیروی هم‌ طراز انقلاب اسلامی برگزار می‌گردد.

 

رضا نیسی افزود: دوره ‌تربیتی آموزشی بشارت، طرحی است که هر ساله به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با هدف افزایش سطح معرفت دینی و بصیرت سیاسی در راستای تربیت نیروی هم‌طراز انقلاب اسلامی برگزار می‌گردد.

 

وی ضمن تاکید به اینکه این دوره شامل سه سطح می‌باشد که بخش متمرکز تابستانه‌ی آن، خارج از خوزستان برگزار می‌شود،گفت: امسال نیز در سومین سال پیاپی برگزاری این طرح با شعار «جوان انقلابی؛ زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی»، از تاریخ ۱۲ الی ۲۱ مرداد ماه، مهمان شهر مقدس قم هستیم.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در این دوره که حدود ۱۵۰ نفر از اعضای فعال این حوزه حضور دارند، مباحثی از جمله خداشناسی، غرب شناسی، تاریخ تشیع، مهدویت، اخلاق و مدیریت تشکیلاتی تدریس و کارگاه‌هایی با محوریت آموزش تحلیل سیاسی، اصول فعالیت فرهنگی و استفاده از رسانه برای جریان‌سازی تشکیل می‌شود.

 

رضا نیسی ادامه داد: دوره‌ی امسال شامل همایش‌هایی با موضوعات آسیب‌شناسی فرهنگی، جریان‌شناسی خواص در انقلاب اسلامی، الگوی کار جهادی و حقوق بشر اسلامی می‌باشد.

 

وی اظهار داشت: حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه بیش از ۲۱۰۰ عضو دارد که در قالب حلقه‌های صالحین سازماندهی شده‌اند. این طرح مختص بسیجیان نخبه و فعال این دانشگاه بوده و درواقع شامل چکیده‌ی حلقه‌های صالحین این حوزه و اعضای کادر می‌باشد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: هم‌زمان با این دوره تعداد قابل توجهی از دانشجویان بسیجی این حوزه نیز در طرح های ولایت استانی و کشوری، طلیعه حکمت و دوره تشکیلاتی خط امام که توسط سازمان بسیج دانشجویی کشور در مشهد و تهران برگزار می‌شود، حضور دارند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار