آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۵۸۶۷
رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد خوی:

بهترین عبادت‌ها مداومت بر تفکر درباره خدا و قدرت اوست

رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد خوی گفت: متاسفانه عبادت را فقط نماز خواندن می‌دانیم و به تفکر و تدبر در عبادات توجهی نداریم؛ بهترین عبادت‌ها مداومت بر تفکر درباره خدا و قدرت اوست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، حجت الاسلام محمدی روز گذشته در اختتامیه کارگاه آموزشی تفسیر سوره مبارکه فرقان گفت: ماه رمضان بهترین اوقات برای خودسازی است و توفیق عبادت و بندگی در این ایام برای هرکسی ایجاد نمی شود و اگر بر بنده ای این توفیق حاصل شد باید آن را غنیمت شمرده و با تعمق و تفکر در نشانه های ذات احدیت خود را بری از هرگونه رذایل اخلاقی کند.

وی افزود: متاسفانه ما عبادت را فقط نماز خواندن می دانیم و به تفکر و تدبر در عبادات توجهی نداریم؛ در صورتی که طبق فرمایش امام سجاد (ع) تفکر و اندیشیدن ریشه تمام خیرات است.

رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد خوی تصریح کرد: در تاریخ شمار زیادی از انسان ها بودند که در سایه تفکر به عمق واقعیت وجودی خویش پی برده و رضایت خداوند را بدست آورده اند؛ برای نمونه می شود به حربن یزید ریاحی اشاره کرد که با لحظه ای تفکر و اندیشیدن  منقلب شد و توانست حق را از باطل تشخیص داده و در ردیف یاران و خواص حضرت اباعبدالله الحسین (ع) قرار گیرد و در این راه به مقام رفیع شهادت نائل شود.

محمدی به ضرورت تفکر از دیدگاه قرآن پرداخت و گفت: قرآن انسان ها را از پیروی چیزی که دانشی نسبت به آن ندارند؛ منع کرده است و این مطلب نشان می‌دهد که اسلام تا چه اندازه به زندگی آگاهانه اهمیت می‌دهد.

در پایان این مراسم از برگزار کنندگان جلسه تفسیر سوره فرقان و از برگزیدگان مسابقه مقاله نویسی مهدی شناسی تجلیل شد./110ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار