آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۶۶۶۳

روایت نویسنده برزیلی از نبرد غزه/ "خونی برای جنگ انرژی"

یک تحلیل‏گر موسسه آمریکایی تام دیپسپچ در یادداشتی از علل پیدا و پنهان حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه پرده برداشت.
روایت نویسنده برزیلی از نبرد غزه/ "خونی برای جنگ انرژی"

به گزارش گروه بین‎الملل «خبرگزاری دانشجو»، پپ اسکوبار تحلیل‏گر موسسه آمریکایی تام دیپسپچ در یادداشتی از علل پیدا و پنهان حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه پرده برداشت.

اسکوبار  می‏نویسد: جان کری تلاش ناموفقی را به منظور برقراری آشتی میان اسرائیل و فلسطین صورت داد که مطابق انتظار، شکست مفتضحانه‌‏ای را در پی داشت. پس از آن، علی رغم عصبانیت رژیم صهیونیستی، حماس و سازمان آزادی بخش فلسطین دولت وحدت ملی تشکیل دادند. چندی پیش دو فلسطینی، که از قضا به حماس نیز هیچ وابستگی نداشتند، سه اسرائیلی را در نزدیکی هبرون ربودند.


یکی از گروگان ها قصد تماس با پلیس اسرائیل را داشت که ربایندگان متوجه شده و به ضرب گلوله هر سه اسرائیلی را به قتل می رسانند. سپس تمامی اسرائیل به پاخاسته و هجمه نژادپرستانه و وحشتناکی بر علیه فلسطینیان رقم می خورد. شواهد نشان می دهد ضاربان سه شهروند اسرائیلی، به قبیله القواسمه تعلق دارند که سابقه طولانی در ضدیت با حماس و حمله به شهرک نشینان صهیونیست دارد.


این احتمال وجود دارد که ربایندگان به قصد تبادل اسرای فلسطینی به این عمل دست زده باشند. از سوی دیگر، نخست وزیر اسرائیل و سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شین بت) از همان ابتدا از مرگ گروگان‏‌ها و ماهیت گروگان‌گیران به خوبی مطلع بودند. اما نتانیاهو نمی‏‌خواست از  فرصت بدست آمده در ضربه زدن به مقاومت در کرانه باختری و غزه به راحتی درگذرد.


بدین ترتیب قتل عام وحشیانه فلسطینیان آغاز شد. تعداد زیادی زن، بچه و کهنسال به خاک و خون کشیده شدند. خانه‌‏های بسیاری به صورت کامل تخریب و زیرساخت‏‌های شهری آسیب جدی دیدند. نوار غزه آماج حملات جنگنده های اسرائیلی است به نحوی که در هر 4 دقیقه و نیم بمباران گسترده ای را شاهد است. آنچه بسیاری از مردم نمی‏دانند این حقیقت است که 14 سال پیش 1.4 تریلیون گاز طبیعی به ارزش حداقل 4 بیلیون دلار در سواحل غزه کشف شد.


جنگ سال 2008 غزه برای دستیابی به میادین گازی مذکور به مردم فلسطین تحمیل شد، به نحوی که نفیظ احمد، تحلیل‏گر گاردین، آن را جنگ انرژی نامید. حال هدف بزرگتری پیش روی اسرائیل است. هدف این رژیم دستیابی به 122 تریلیون متر مکعب گاز به علاوه 1.6 بیلیون بشکه نفتی است که در حوزه نفتی لوانتین مشتمل بر آب های اسرائیل، سوریه، لبنان، قبرس، و البته غزه واقع است. این در حالی است که به گزارش مجله امنیت انرژی، اسرائیل با کابوس تامین انرژی مواجه است.

همچنین اسرائیل می‏خواهد فلسطینیان را از دسترسی به میادین گازی مارین 1 و 2 محروم نماید. چرا که خود را مالک تمامی منابع طبیعی، سرزمین و انرژی مردم فلسطین می‏داند. بدین ترتیب اسرائیل به منظور حفر سواحل غزه چاره ای به جز غلبه بر حماس، که میادین گازی فلسطین را به عنوان ثروت ملی آنها قلمداد می کند، ندارد. هرچند هیچ کس در بروکسل به این واقعیت اعتراف نمی‏کند اما اتحادیه اروپا نیز از این رویکرد اسرائیل حمایت می‏کند چرا که منابع گازی دزدیده شده از فلسطین گزینه مطلوبی برای رفع وابستگی این اتحادیه به شرکت نفت و گاز روسی گازپروم خواهد بود. به عبارت دیگر می‏توان تنبیه گسترده و همه جانبه غزه را بیش از هر چیز خونی برای جنگ انرژی تلقی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
آنتی صهیون
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۵
برزیلی ها هم پی به خباثت اسرائیل بردند اما برخی مسلمان نماها هنوز در گرو این رژیم منحوس دارند. به امید بیداری آحاد انسان ها
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار